7 entry daha
  • buranin insanlari mutemadiyen kosar, mekik sinav ceker. top verseniz belki buyuk futbolcu olacaklardir ama hayir onlar kosmaya programlidir. sabahtan aksama kadar kosan insan gorursunuz. grup halinde kosarlar, tekil kosarlar ama hep kosarlar.

    tek turistik yeri gore adasidir, fransislarin koleleri tuttugu ufak sirin bi ada ha bisey var midir adada yoktur bizim sirince daha bir guzel daha bir sirindir.

    gercek dakar ise sehir merkezinin arkasinda insanlarin komun halde coplerin uzerinde yasadigi, kurutulmus balik kokusu, sinek ve at sidiginden yurunmeyen yollarda gizlidir.

    senegalin baskenti olan bu sehirde sadece bir tane trafik isigi vardir ve o da bozuktur.

    burada mcdonalds ya da pizza hut tarzi fastfood restaurant yoktur. lubnan restaurantlarinda yenilebilir seyler bulabilirsiniz yahut garanti olsun balik yiyin.

    bati afrikanin en gelismis ulkelerinden bir tanesinin marinasinda 3 tane balikci teknesi gorunumlu ufak yat vardir. plaji oyle cok matah degildir 70 km otedeki sally sehri daha bir turistik diye gecinir ama oranin plaji da cok matah bir yer degildir.

    hemen hemen hic bir sey uretmez bu ulke en cok balik varmis onun da avlanip satis haklarini cinlilere satmislar. fakirlik artacak gozukuyor.

    turistik gitmeyi dusunenler fazla beklenti icinde olmasin hatta gitmesin ne isin var dakarda kardesim?

    son olarak %95 muslumandir guvenli derler ama can sizin yerse dolasin...
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap