8 entry daha
  • üst edit: ayrıca belki de bir özür: oyun sadece 3 kategoriden oluşmuyormuş. 3 ayrı kategori daha varmış çok sonradan gördüm. onlar da nispeten alınabilir fiyatlar. alice müzikali gibi diyebilirim. fakat yine de ilk üç kategoriden alınmaz. orası kesin.

    tiyatro çok severim. sömestrda da gidelim, güzel bir gülelim, oyuncu kadrosu da güzelmiş diye düşünürken bilet fiyatlarına bakma gafletinde bulundum. siz ciddi misiniz? bu fiyatlarla tiyatro nasıl halka hitap edecek? asgariden çalışmıyorum, tuzum kuru, kendimden başkasını geçindirmiyorum üstelik cimri de değilim fakat 3.kategoriden bile bu fiyatı ödeyip gitmem bu oyuna. gidemem değil bakın, “gitmem”. ki bence sabancı ve koç olmayan herkesin boykot etmesi gerekir bunu.

    bu bilet fiyatlarının meali “biz all star kadroyu kurduk, gülmeli mülmeli bir şeyler de yazdık, insanlar bizi görmek için bile olsa bu parayı verir”. tiyatroya gayet iyi para vermişliğim var fakat bu bildiğiniz enayi avı gibi çok üzgünüm.

    an itibarıyla bilet fiyatları: 1.kategori 1550 tl, 2.kategori 1250 tl, 3.kategori 1050 tl.
    kalsın ben almıyım.

    edit: duramadım doldurup duruyorum kendimi (bkz: pms) swh ben bir bilete dört haneli rakam vereceksem the weeknd gibi yabancı birinin konserine gidiyor olmam lazım. kusura bakmayın türk işi bir oyuna günümüz gelir gider hesabımla bu parayı asla vermem. cidden keriz avına döndürmüşler işi..
    neyse tamam sustum.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap