7 entry daha
  • sevdiceğiniz için; gelecek planlarını üzerine kurduğunuz, onsuz zaman geçmediğini gördüğünüz, her eve bıraktığınız anda boğazınızda bir düğüm hissettiğinizde, bilin ki artık diğer yarınızı bulmuşsunuzdur.

    kariyerinizi, hayatınızı, yaşayacağınız şehri, almak istediğiniz evi seçtiğiniz kişidir, paylaşmayı anlamlı kılan.

    sevdiğinizi defalarca söylediğiniz halde hala yeterince sevginizi ifade edemediğinizi düşünüyorsanız, o kişiyle aşkın tanımını tam olarak doldurursunuz.

    her sarılmanızda ilk günkü heyecanınızı yitirmediğinizi gördüğünüz kişi sizi de heyecanlandırıyorsa, tutkudur sizi böyle yapan.

    yanında olmak uğruna her şeyinizi riske atabileceğiniz insanın, sizin yanınızda olmak için her yere gözünü kırpmadan gelebileceğini size söylediğinde gözündeki ışıkta inanmayı görürsünüz.

    hayatınızda aileniz hariç kimseye karşı duymadığınız koruma duygunuz; o söz konusu olduğunda bunu da aşıp "sen hasta olma! senin yerine ben olurum" cümlelerine dönüştüğünde, gözünde dolan yaşları gördüğünüz, sesinin titrediğini duyduğunuz anda hissedersiniz işte anlatmaya çalıştığım şeyleri.

    benim diğer yarım da, herşeyimi paylaşacağım insan da, aşkın tanımı sorulduğunda aklıma gelen de, tutkumun sebebi de, inancımın kaynağı da, anlatmaya çalıştığım şeyde aklıma gelen de melusinedir işte.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap