8 entry daha
  • masturbasyon sırasında boşalmanın kıyısına kadar gelip kendi isteginiz ile ya da partnerinizin istegi ile daha büyük bir haz ya da bedeniniz ve beyniniz üstündeki hakimiyeti artirmak/partnerinize vermek, ona olan teslimiyetinizi pekiştirmek icin top noktada masturbasyonu durdurup* bir süre sonra devam etme olayı.
    eğer sonuc bosalmaya varıyorsa sonrasında ufak capli bir titreme, bas donmesi, bilinc kaybi kombinasyonu ve sonrasında pamuk gibi bir uykuya, eğer bosalmadan bırakılıyorsa tüm gün sinirlilik haline sebebiyet vermesi olası. ilk baslarda cok zor gelse de zaman icinde bu olaya nasıl da alıştıgını ve artik kendini durdurmak konusunda eskisi kadar zorlanmadıgını; kendini “eğittigini” görmek de ayrı bir tatmin edici kısmı.
    eğer partnerinizin istegi ile yapiyorsaniz da derin bir aidiyet hissinin hazzı kacınılmaz. kendinizle bas basa olan masturbasyon anında bile partnerinizden izin alarak orgazma erişmek, partnerinizin üzerinizdeki hakimiyetini kabul edip boyun egmek de ruhunuzu doyuruyor aynı zamanda. tabii eğer istediginiz buysa.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap