1021 entry daha
  • tite, teknik direktörlük bazında bence sınıfta kaldı. aynı mevkiden oyuncu çıkarıp, yerine yedeğini sokmak yetmiyor bu seviyelerde.

    beklerle oyun genişleyemedi. tamam sol bek konusunda şanssızlığı mevcut, alex telles turnuvayı kapadı, alex sandro ise sakatlandı. bari en azından sağ beke orijini sağ bek olan biriyle başla, eder militao ile değil.

    rakibin orta sahasında modric-brozovic-kovacic gibi kurt oyuncular var. sen orayı casemiro ve lucas paqueta ile oynuyorsun. modric kimi zaman casemiro'ya gölge pres yaptı, top aldırmamaya çalıştı. vini jr iyi maç çıkaramıyorsa, rodrygo yerine neymar'ı sol kanada atıp, orta sahanın merkezini fred veya bruno guimaraes ile güçlendirebilirdin. onu da yapmadın. bakın arjantin'de mesela scaloni, avustralya maçında işler iyi gitmeyince hücumdan bir oyuncu alıp, yerine savunmacı lisandro martinez'i oyuna sürdü. amacı geriden oyun kurulumunu rahatlatmaktı, hem de rakibin kendisinin üzerine gelmesini sağlamaktı. sonrasında arjantin'in lautaro martinez ile girdiği gol pozisyonlarını hatırlayalım. maç içi antrenörlük budur.

    oyun olarak brezilya üstünlüğü ele alamadı, alternatif planın yoksa richarlison, vini jr gibi as oyuncular daha uzun süre oyunda kalamaz mıydı? hırvatistan'a da helal olsun. bu kupada messi'nin başarılı olmasını istediğim için arjantin'in de akıllı oldukları takdirde final yolu açılmış oldu böylece, o açıdan sevindim ayrıca.
136 entry daha
hesabın var mı? giriş yap