330 entry daha
  • hayat her zaman zeki demirkubuz filmi izleyerek, ne bileyim efendim faulkner okuyarak, john coltrane dinleyerek gecmiyor arkadas.. insanin bazen cok samimi bir sekilde canı sıkılabiliyor.. işte o noktada nette kivanc tatlitug ayarinda bir manken fotosu buldum ben.. hop kaydimi yaptirdim yonjaya.. yaldiriorum arkadas "vaay cok güzelsiniz" "hop tanri sevdiginize bagislasin" "ooooo hastasi oldum" falan gibi mesajlarla feedback bekledim.. feedback gelsin istedim ki egleneyim, feedback gelsin istedim ki "yaaaa işte sawyer tipli adami bulunca boyle deliriorsunuz işte" diyeyim, bir nevi kisisel tatmin edineyim.. istedim ki kul kole edeyim benim yonja hesabima.. sonra kaybolayim, arkamda onllarca, binlerce yüzbinlerce aşık..

    ama olmadi tabi.. daha ilk mesaj.. kolay bi hedef sectim kendime.. 40larinda, şenay düdek tipinde bir kadin; hop salladim mesaj:

    cok güzelsiniz.. tanri sevdiginize bagislar umarim. tabi tanriya inaniyorsaniz
    dedim

    gelen cevap
    bi kere tanrı demen bile günah...rabbim dicektin öğrende sonra ahkam kes.....

    ben bu mesajdan sonra acirim arkadas.. kendi tipiyle, kendi kimligi ile nette piyasa yapmaya calisan insanlara acirim.. bu kadinlar sawyer tipli, kivanç tatlituğ tipli birine dahi bu tarz yaklasiorlar ise, artik haram olmus türk erkegine bu internetler derim.. ah be yavrum ah be..
95 entry daha
hesabın var mı? giriş yap