7 entry daha
  • bu sene geçen seneye göre daha planlı programlı bir şekilde ilerliyorlar. bütçeyi de arttırdılar. parayı da doğru harcıyorlar. geçen sezon parayı çok çarçur etmişlerdi. ancak bu sene kurdukları kadro daha dominant.

    ben bentil ve jamar smith gibi 2 tane superstar yabancı transfer ettiler. birisi geçen senenin eurocup finalistinin en değerli oyuncusu, öbürü euroleague pivotuydu. ek olarak langston hall ve daha takıma katılacak olan devin williams var.

    geçen sezon ligde başarısız olmalarındaki en büyük etken olan yerli rotasyonunu bu sezon daha çok önemsiyolar. artan yaşına rağmen performansından bir şey kaybetmeyen oğuz savaş, geçen sezonu ispanya'da geçiren kartal özmızrak, muhammed baygül ve berkay candan'ı transfer ederken genç oyuncu erkan yılmaz ile de sözleşme uzatıldı.

    fiba europe cup'ta grubunda hollanda temsilcisi zz leiden, karadağ temsilcisi mormar bar ve elemelerden gelecek bi takım daha gelecek. muhtemelen grubu lider tamamayacaklar. turnuvanın favorisi 3-4 takımdan birisi. umarım kupayı türkiye'ye getirirler.

    beni tanıyanlar daha önceki entrylerimi bilenler her sene aynı şeyi diyorsun diyebilirler :) zaten 2 senede başlığa sadece ben yazmışım... ama gerçekten arkadaşlar "o sene bu sene" hem ligde hem avrupa'da...
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap