4 entry daha
  • dogdugumdan beri her yil gittigim tatil mekani.

    zamanla bozulmus, insan kalitesi dusmustur. 80'lerin sonunda bir cok otel yapilmis, ve ortam ingiliz turistlerle dolmustur. ortamda ankara'li da cok olmasina karsin, esas cogunluk denizlililerdedir. zaman icerisinde ingiliz turistler bilinmeyen bir sebeple (muhtemelen daha iyi alternatifler var) azalmis, ve oteller biraz daha yerli turiste kaymistir. bununla beraber ortalik piyanist-santor kilikli heriflerin, dansozlerin, turku barlarin, akdeniz aksamlari mekanlarinin egemenligine gecmistir. (bunlara karsi degilim, ama cok fazlalar, alternatifleri yok ve kalitesizler)

    disco ortamlari de bar, garden, x club, medusa'dir. canli muzik icin ali bar'a gidilir. didim kesinlikle gece eglencesi icin gidilesi bir yer degildir. ancak dogasi cok guzeldir, cevresinde gezilecek guzel yerler vardir. kusadasina ve bodrum'a yakinliginin disinda bir cok arkeolojik mekanla (apollon tapinagi,milet,priene) icicedir. bisiklet turlari icin ideal bir yerdir. ayrica tekne turlarina da (gunduz ve dolunay) cikmak lazimdir. baska yerlerde gittigim tekne turlarindan cok daha guzel yerler gordum ben bu turlarda.

    bir de burasi, benim gibi yillarca gitmis adamlarda bagimlilik yapar. yasanilan site bir sure sonra kucuk bir koy gibi olur, "bilmemkimgillerin oglu da bu kis evleniyomus" geyikleri doner. severim
505 entry daha
hesabın var mı? giriş yap