• kristoper riiv abi. nam-ı diyar süpermen. abim; zamanın birinde cıwıra artizlik olsun diye, attan inmeden tavşan yakalamaya kalkınca attan düşmüş felç olmuştu. kötü bi durum, alay etme. ediyosan git banyoya, ayna karşısında ne alayın warsa et gel... yoksa alayını.ıykzhış. sonradan çabalarıyla benden yukarısını çalıştırabilmiş, ama aşağısı yine felçli kalmıştı, hepimiz öyle üzgündük ki. 97'nin oscar töreninde, onur ödülü mü, ömür boyu başarı ödülü mü ne vermişlerdi. herkes ayakta alkışlamıştı, ben de kaptırmıştım ya kendimi, gece saat 4'te yataktan kalkmış ayakta alkışlıyodum onu, hem de ağlıyodum... annem beni görmüştü... ertesi sabahsa annemle tartışmıştık biraz, o da hemen " elin gavuruna ağlarsın ama annenin halini hiç düşünmezsin" diye sitem etmişti... nası da hatırladım görüyo muasun... (kim mason ?).

    yıllarca mavi perdenin önüne koyulmuş sandıkların üzerine binip "uçuyormuş" rolü yaptı. bi dolu filmde oynadı, western'lerini bile hatırlıyorum ama superman'den başka bir rolde olunca garipserdik.

    bi de amazon'dan kitabını almıştım. "insanlığa vasiyetnamem" diyordu kitabında "still me" idi adı. çocukluğumun ve ortalığımın büyülü kahramanı... "hop hoop daha yukarı" abim...
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap