7 entry daha
  • http://www.universalstudioshollywood.com/

    gitmeden önce haritası incelenip bir plan yapılması yararlı olabilir zira bazı şeylerin saatleri var ve salak salak dolaşıp "hadi şimdi buna binelim" derseniz her şeye zaman yetmez, o kadar para verip bir de bir şeyler kaçırmak da hoş olmaz. (biz onu six flags'de denediğimiz için burda adeta a planı şöyle şöyle, o aksarsa b planı uygulanacak falan diyerek askeri ciddiyette davrandık) geziye "upper lot" denen yerden başlamak ve ilk olarak jurassic park'a girmek de baya mantıklı, donunuza kadar ıslanıp bir müddet sıcaktan pişmemeyi sağlayabiliyorsunuz.

    en süper şeyse studio tour dedikleri kısım. psycho'nun oteli olsun, desperate housewives'ın sokağı olsun çeşit çeşit setten geçiyorsunuz, iki dakika da bir ya bir şey patlıyor, ya sel oluyor, ya da bir canavar saldırıyor. pek güzel.

    bu arada tıpkı six flagsteki gibi work and travella gelmiş öğrencilere rastlama imkanınız çok yüksek, bunun da flash pass ve yemek indirimi gibi çeşitli artıları mevcut gene. çalışanların isim etiketlerini kesmeyi ihmal etmemek lazım yani. bağırarak türkçe konuşmayı alışkanlık haline getirmek de aynı işi görebilir.
89 entry daha
hesabın var mı? giriş yap