8 entry daha
  • yukarıdaki entry atılmadan önce, arkadaşımız bu isimle kurduğu sitesinin, bizim sitemizde tanıtımını yapmak istemişti. normalde böyle işlerde bu konular google odaklı olduğu için 'tanıtım yazıları' gibi bir kategori açılır ve okurlara pek de sezdirmeden yazı oraya eklenir. kategori menüde yer almaz, içerisine düşen içerik anasayfada görünmez ve breadcrumb ile erişimi zordur.

    fakat bu arkadaş öyle güzel bir emek vermiş, öyle de hoş bir üslup ile yazmıştı ki sitesinde, ben bu tanıtımı okurlar da görsün isteyerek bu yolu kullanmamıştım. geçenlerde google'da bir şey ararken karşıma çıktı.

    bilenler bilir, bizim sektörde bir site çok büyük değilse, hayatta kalma ihtimali 1 yıl dahi değildir, çoğu insan isminin yenileme ücretini yatırmadığı gibi sunucu ücretleri de boynuna yük olur, kapatır gider. bunların hiçbirisi olmasa, yazmaktan, yazıp da yükselememekten usanır insan, mezarlığa döner o güzelim siteler.

    karşıma çıkan yazısı da güncel bir konu hakkındaydı, daldım hemen içeri, o üsluptan bir şey kaybetmemiş. ilgimi çekebilecek 4-5 yazısını tükettim. ellerine sağlık dostum, gerçekten güzel bir site. umarım bu yazdıklarım da eğer kırılmış, bükülmüş bir şevkin varsa tamir etmede yardımcı olabilir. internette böyle sitelere denk geliyor, gelebiliyor olmak hoş bir duygu.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap