4 entry daha
  • 19 nisan 2007 de televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak yenilenmiş kurtlar vadisi..

    bu gece fragmanlarını gördükten sonra kendi adıma biraz umutlandım yeni vadi ile ilgili..fragmanları izledikten sonra bir kaç yıl önce sözlükte girilmiş entarilere bakıp nostalji de yaptım...o zamanlar ne çok teori üretiliyordu her hafta hakkında..mehmet karahanlı nın ölümüyle tavan yapan bölümleri vardı..illuminati ye kadar uzanmıştı..

    kurtlar vadisi türkiye televizyonlarında çıkmış en saglam kurgulardan birine sahipti bence ta ki kanal d ye gecene kadar..bakıyorum da sıfırdan başlayıp en üste çıkan polat alemdar karakterinin bu seviyeye gelme sürecinde en alt tabakadaki mahalle mafyaları ve it dalaşının koptugu yari piyon illegal gruplara daldık..*
    zamanla polat alemdar denilen karakter, statüsünü yükseltince bahsedilen it dalaşı ya da şiddet yerini her bölüm üretilen yüzlerce teoriye bıraktı..hatırlayınız, illuminati den, mabetten 2. bölümde görülen bir karakterin 55. bölümlerde yeniden önemli bir ayrıntı olarak karşımıza çıkamsından..bu anlamda kurtlar vadisi türkiye deki en saglam kurgulardan birine sahipti..ve ana karakter* bu kurgu içerisinde yükseldikçe biz de it kopuk dalaşından çıkıp daha çok yönetim, komplo teorileri, illuminati, hafif felsefe kısmına kayıyorduk..ki güzel olan yönüyde buydu kanımca..o dönemki bölümleri oldukça özledigimi belirtmekteyim..

    benim gibi nostalji yapmak isteyenlere bir kaç entari ayıkladım o döneme dair üretilen teoriler ve görüşler ile alakalı olarak..umarım kurtlar vadisi pusu da saglam bir kurgu çerçevesinde ilerler..

    (bkz: #7024984)
    (bkz: #7026858)
    (bkz: #7078051)
    (bkz: #7078708)
    (bkz: #7080276)
    (bkz: #7121963)

    daha bir suru var tabi ki..demek istedigim kurtlar vadisinin kanal d ye gecene kadar olan kurgusu neredeyse kusursuzdur kanımca...ve o günlerin entarilerini okudugum zaman bugun lost hakkında her bölüm yüzlerce teori üretmeyi anımsıyorum..ve istedigim bu kurgunun yeni kurtlar vadisinde de süregelmesi ki sanırım yine oradan devam edilecek..kriptekste yazanlardan yola çıkarak..görecegiz bakalım..
3768 entry daha
hesabın var mı? giriş yap