8 entry daha
  • tüm kızların deliler gibi güzel olduğunun hurafe olduğunu gördüğüm kurum, öte yandan kızlar güzel değil de denemez. bir sürü yabancı öğrenci olmasına rağmen ingiltere'ye gelen herkesin bir şekilde değindiği aşırı uzak doğulu popülasyonuna da rastlamış değilim; ama her tarafta bir iki tanesi görülüyor tabi. milliyete dair ilginç birkaç nokta da akın akın gelmiş olan yunan ve türkler. kampüste birinci haftamı noktalarken gerek kampüs içerisinde gerekse colchester'dan londra'ya kadar uzanan bir yelpazede ingilizce konuştuğum kadar türkçe de konuştum sanırsam.

    lakin okulun bu tür sınıflandırma kulvarında en çok dikkat çeken noktası, hanımkızların genel giyim tarzı. ingiliz kızlarının genel rahatlığına ilaveten, essex girl tabir ettiğimiz bir format bu ilim irfan yuvasını kasıp kavurmakta, her cuma düzenlenen "skool disco" gibi konseptler içeren "flirt! night" adlı ivente bağlı olarak giyilen lise üniforması (etekler ortalama üç parmak uzunluğundadır), kimi lise fetişisti platformlarda akademik başarıyı baltalamaktadır.

    bunun haricinde okulda sakinlik arayışı da fevkalade yanıtlar bulmaktadır. gerek yemyeşil kampüs ve gölet, gerek gölet üzerindeki ördekler, gerekse de ortalıkta şuursuzca zıplayan sincap ve tavşanlar insanı pastoral bir huzura sevkedip, akabinde kırmızı şarapla dolduran kimi nitelikleri işbu kampüsün.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap