16 entry daha
  • düzenlemelerin avrupa ülkelerinde de bulunduğunu, bunun bir ''sansür'' olarak algılanmasına şaşırdıklarını belirtmiş bu zat. yani btk (bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu) başkanı. yani gerçekte yasakları kendi kafasına göre yapan ve duyuran tib’in bağlı olduğu üst kurumun başkanı.

    bunlar hangi avrupa devletini görüp de feyz almışlar acaba diye araştırırken gördüm. geçtiğimiz ay (nisan 2001) btk olarak, suudi arabistan’ı ziyaret etmiş muhteremler. onların iletişim&bilgi teknolojileri kurumu ile görüşmüşler 3 gün. http://www.tk.gov.tr/…011/ziyaretler/sarabistan.htm
    alın size vizyon.

    tayfun bey, sizden utanıyoruz. zihniyetinizden, ahlak anlayışınızdan tiksiniyoruz. filtreler tüm dünyada var. ancak isteyen alıyor, isteyen almıyor. devletin kurumları kendi kafalarına göre, zorla filtre kullanacaksın demiyor avrupa’da. sizin “standart filtre şu anki yapıyla aynı” üçkağıdını da yapmıyor kimse. şu anki yapı zaten yanlış olan. inanır mısınız avrupa’da porno bile seyredebiliyorlar. akılsızlar kapatmayı becerememişler sizin gibi. lütfen bizi düşünmeyin artık, rica ediyoruz, lütfen.
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap