• anlaşılan okan bayülgen sade vatandaş'ın kanal d versiyonu gibi bir şey olacak.
  • mahmut çelikin davet edildiği merakla beklenen program.
  • bildiğin sade vatandaş. faydalı bir program olacağı konusunda şüphemiz yok.

    ilk hafta uyuşturucu ve internet bağımlılığı konu edinilmiş. internet bağımlılığı ile ilgili olan bölümde, okan bayülgen'in ekşi sözlük'ten de bahsedeceğini söylememe gerek yok değil mi? he işte, o nedenle söylemiyorum.
  • disko kralı ve medya kralı'nın aksine söz verdiği saatte başlamamış, izleyicisini 45 dakika bekletmiştir. medya kralı ile birlikte işi gücü olan insanların seyretmekte zorluk çekeceği veya seyredemeyeceği bir programdır.
  • pazartesi gecesine yerleştirilerek büyük bir haksızlığa uğramış programdır. oysa daha çok insan tarafından izlenilmesi gerekiyor. o kadar az konuşulan o kadar önemli konulara değiniyor ki.
  • türkiye'deki izleyici kitlesinin niteliğine açıklık getirebilecek bir program.
    televizyonlarımız günboyunca beş para etmez sayısız programla doluyken, böylesine kaliteli bir programın böylesine geç bir saatte yayınlanması, yurdumun izleyici kitlesini tam anlamıyla açıklar durumda. ancak saati sorun etmiyor, takip ediyorum.
  • internet bağımlılığı bölümünde kaan sezyum'un davet edilmesine pek anlam veremedik. bağımlı olarak mı orda bulunuyordu yoksa bağımlılığı mı irdeliyordu pek anlaşılmadı. ayrıca twitter, facebook, wow, quake ve farm will'nin yanında ekşi sözlük de sayılmalıydı ama okan bilinçli olarak es geçti gibi geldi.
    asıl beklenen serdar kuzuloğlu idi ama sezyum ile idare ettik. gerçi ordaki menopoz teyze'den ona pek söz düşmedi ama yine de pek fena bir program olmadı sonuçta.
    bir de gemide muzun üzerine binerek gelen böcek muhabbeti geçti ki ne olduğuna dair en ufak bir fikrim yok. gecenin sürpriziydi herhalde.
  • kanal d'nin yayın saatlerini kafasına göre düzenlemesinden mütevellit geçen hafta 00:30'da başlayan program bu gece 01:15'te başlamıştır... tutan programlarının öncesine kanal d'nin "sallantıda" olan dizilerinin tekrarlarını yamama stratejisi sebebi ile okan bayülgen'in kısa süre içerisinde dellenip kanal yönetimine ayar vereceği kanaatindeyim... zira bu programı izlemek isteyenler de insan ve her ne kadar geçen hafta program esnasında cüneyt özdemir tweetlerinde aksini iddia etse de ertesi gün işleri güçleri var! mecbur muyuz haftanın 2 günü uykusuz iş yapmaya...
  • az önce programa telefonla bağlanan bir kızımız, "atatürk'ün ismet paşa tarafından zehirlenerek öldürüldüğüne inanıyorum" beyanını sunmuştur efenim` : flaş flaş flaş`. haftaya pazartesi bu konuyu tekrardan ele alacaklarmış sevil hanım ile okan bey.

    sevil hanım dedim de; kendisi bazen kendini kaptırıp "bunu ben anlatmalıyım", "şu noktayı atlamayalım" diyerek çok fazla konukların sözünü kesiyor. ilgimi çeken bir muhabbette kendisine zaman zaman konuyu dağıttığı için sinirleniyorum.
    fekat genel olarak çok faydalı bir program olmuş. 2 haftadır pek acayip şeyler öğrendim. ellere sağlık.
hesabın var mı? giriş yap