• habertürk ve sabah gazetesinde yayınlanan haberlerde "itaat et" pankartının kimler tarafından yaptırıldığı konusunda en delikanlısından itirafları yer alır. artık o anonsları aziz yıldırım kime yaptırır o bilinmez..

    --- spoiler ---
    fenerbahçe-beşiktaş derbisinde, şükrü saracoğlu stadı'nda maraton alt bölümde kartonlarla yazılan "itaat et" yazısı büyük gürültü çıkarmıştı. bu pankarttaki "it" bölümü siyah ve beyaz, kalan yazılar ise sarı-lacivert yazılmıştı. bunun ardından beşiktaş camiası, fenerbahçe'ye ağır eleştirilerde bulundu. başkan aziz yıldırım, "benim haberim yoktu" açıklamasını yaptı. bu olay unutulmaya yüz tutarken, stadın ses düzeni sorumlusu hakan bingül'ün açıklamaları ortalığı karıştırdı. bingül, habertürk'te yayınlanan telefon konuşmasında, yazının yönetici bedri rahmi eyüboğlu'nun talimatıyla yazıldığını söyledi.
    kartonların stada maç günü sokulduğunu söyleyen bingül, "bana anons talimatı da bizzat eyüboğlu tarafından verildi" dedi. hakan bingül, "murat özaydınlı'nın haberi var mıydı?" sorusuna ise "kesin bilmiyorum. ama eyüboğlu ile özaydınlı birlikte çalışırlar" yanıtını verdi. küfüre karşı savaş açan başkan yıldırım'ın bu açıklamanın ardından ne diyeceği merakla bekleniyor.
    http://www.sabah.com.tr/spo103.html
    --- spoiler ---
  • 16 mayıs 2010 fenerbahçe trabzonspor maçı'nın son 2-3 dakikasında, bursaspor-beşiktaş maç skorunun 2-2 olduğu anonsunu yaptığı iddia edilen kişidir.
    edit: tabi anons olmasa ne değişirdi bilinmez; ama daha önce anonsları yapan hakkı akkaya isimli şahısın bağlı bulunduğu şirketin sahibi olan hakan bingül'ün, beşiktaş maçı sonrası hakkı akkaya'nın işine son verdiği ve bugün anonsları kendisinin yaptığı dedikodular arasındadır.
    not: işte o üyeler tadında bir entry olmuş; bundan mutlu değilim. salyalı biçimde kurban arayanlara duyurulur.
    edit2: eğer anonsu gerçekten kendisi yaptıysa, umarım o mikrofonu aziz yıldırım bulmadan önce yok etmeyi akıl etmiştir. yoksa, insanın mikrofonik olan tek yeri ses telleri olmayabilir.
  • önümüzdeki bir kaç ayı "yusuf yusuf" şeklinde geçireceği bariz olan şahıs. muhtemelen büyük bir kitleden korku duyarak yaşayacak..
    çünkü; (bkz: futbol kitlesinin yarısından çoğu gerizekalıdır)

    umarım küre şeklindeki topun hangi kaleye girip hangi kaleye girmediği hayatlarındaki en önemli konu olan kitle tarafından bir zarar görmez.
    (bkz: döner bıçaklarıyla dalalım abi)
  • haberlere gore isinden kovulmus eski stad gorevlisi; ama adnan polat ona simdiden omrunun sonuna kadar maas baglamistir heralde.
  • ilginc, kesinlikle cok ilginc bir adam; zamaninda trabzonspor'dan bile transfer teklifi alip, bir kac macligina avni aker'e transfer olmus bir ses teknisyeni(ymis)... bakin, bi de beyefendi neler buyurmuslar zamaninda star gazetesine verdikleri roportajda:

    http://www.stargazete.com/…-oturdu-haber-222442.htm

    su cumle cok dikkat cekici; muneccimlik de varmis demek ki abimizde:

    "müziği, sesi ve iletişimi iyi bilmeniz lazım. kulübün size güveni tam olmalı. çünkü yapacağınız hatanın telafisi olmaz. bir yanlış sözcük bütün atmosferi bozabilir."

    tanim verecek olursak, "sefa, uyumayin sefa'dan" sonra turk spor literaturunun, efsanevi anonslar/anonscular bolumune kafadan giris yapan sahis, kendi ifadesiyle 'yari amigo'.
  • emniyet tarafından gözaltına alınmış ve bugün savcılığa sevk edilecekmiş.
  • eğer fenerbahçe'nin bir çalışanı ise asla kendi başına hareket edebileceğini sanmadığım, takımı gaza getirmek isterken aslında neler olabileceğini hesap edemeyen bir yöneticinin talimatı ile bu anonsu yaptırıldığını düşündüğüm günah keçisi.
  • tanık koruma programına dahil edilip yüzünün değiştirilmesi gereken kişidir.
  • sanırım gördüğüm, duyduğum, bildiğim en epik troll.
hesabın var mı? giriş yap