34 entry daha
  • milan'ı ayrı bir noktada tutaraktan şunu söylemeliyim ki, daha ikinci turdan itibaren talihsiz bir üçgenin kurlumu sonucunda bence en kötü şekilde sonuçlanmış senaryodur.

    öncelikle finali barcelona ile chelsea oynamalıydı; peki neden? birinci olarak benim gönlümden bu hissiyat geçmekle beraber, bu sene şampiyonlar ligi'nde en çok keyif vermiş karşılaşma(lar) ikinci turdaki chelsea barcelona eşleşmesi olmuştur. istanbul'da 25 mayıs şöyle güzelinden ronaldinho'lar, john terry'ler, frank lampard'lar, xavi'ler görsek ne olurdu? şahane olmaz mıydı? şu ana kadar gelmiş geçmiş en güzel final maçı olacağına bahse girebilirdim; ta ki ikinci tura kadar.

    sonrasında barcelona elendi. chelsea yarı finalde liverpool'la eşleşti. valla ben blackflag olaraktan italyan futbolundan ve italyan takımlarından nefret ediyorum kardeşim. özellikle lazio denen orospu çocuğu faşistlerden nefret ediyorum, ama bu başka bir mevzu. milan'a da cm'de hep 3 takıyorum şerefsizim. neyse, liverpool chelsea final eşleşmesi de güzel olabilirdi, lakin iki ingiliz birbirini harcamak durumunda kaldı. bir yanda gönlümdeki chelsea, diğer yanda seyircisinin enerjisinden ve futbol aşkından dolayı sonsuz destek verdiğim liverpool. gene de gönül istanbul'da john terry görmekten yanaydı, ama en kötü senaryo gerçekleşiverdi.

    peki 25 mayıs'ta bizi neler bekliyor. tribünden gerrard diye bağırınadururken, diğer yandan you never walk alone söyleyeceğimdir. yeter ki milan yenilsin, yeter ki liverpool hakettiğini alsın.

    p.s: gerçi milan liverpool'u harcayacak ama neyse

    son olarak: amına koyyım mourinho
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap