• 27 nisan 2005 chelsea liverpool macinin rövan$i. cl $ampiyonlugu icin istanbul'a gelecek takimi belli edecek 2 mactan biri. etkileyici anfield atmosferi; izlenebilir bir ingiliz derbisi. tsi 21:45, l'pool.
  • tahminimce ilk maçtan avantajli bir skorla dönecek olan rafael benitezin ögrencilerinin anfield roadun muhtesem atmosferiyle maurinho'yu ve takimini hatcayacagi müsabakadir. skor mu? steven gerard ve luis garcia'nin golleriyle 2-0 liverpool.
  • pool un istanbul biletlerini ayirtacagini ve jose mourinho ya okkali bir ayar verecegini dusunuyorum, gerek tavirlari gerekse liverpool tarftarina karsi davranislari ile bunu fazlasi ile haketti cose.

    chelsea macin 2. yarisinin ortalarina kadar saldirmayacaktir. liverpool bu donem icinde gol veya goller bulabilirse turu atar, yok atmazsa o zaman isler zorlasir. macin sonlarinda 40.000 kisinin agzindan umarim sunlar dokulur, ve televizyon basinda bizi gulumsetir.
    walk on through the wind
    walk on through the rain
    tho' your dreams be tossed and blown
    walk on, walk on
    with hope in your heart
    and you'll never walk alone
    you'll never, walk alone
  • taraftarı olduğum mavilerin maçı skor olarak rahat olmasa da oyun olarak gayet rahat kazanacağı karşılaşma. her ne kadar liverpool'un çeyrek finalde juventus karşısında ve stamford bridge'deki çanakkale geçilmez tavrı tutmuş görünse de liverpool'un bu turu geçmesi için gol atması gerekiyor, bu da chelsea'nin müthiş kontra atak oyuncuları için sayısız fırsatları işaret eder. elbette kırmızılar 120 dakika kapalı savunma yapıp işi şansa bırakırsa o başka. sonuç olarak league cup finalinde biz bu maçın bir benzerini yaşamıştık, ve o zaman gol her ne kadar geç gelmiş de olsa kupayı aslında rahat kaldırmıştık...
  • liverpool'un kontrollu bir sekilde maca baslayacagi ve yine klasik cizgisini koruyup kontrollu bir oyunla gol bekleyecegini tahmin ettigim gayet onemli mac. 25 mayis'ta gonuller istanbul'da liverpool formasini giyerek onlari desteklemek ister. sampiyonlugun gazini alan chelsea ise daha da bir tehlikeli hale geldi. guzel bir mac olacak kesinlikle.
  • ac milan ın istanbul daki şampiyonlar ligi finalinde kimi yenip kupayı alıcağının belli olacağı maçtır. çok ilginç bir maç olacağa benziyor, ilk maçta kendi sahasındaki avantajını kullanamayan chelsea biraz daha ağır bassa da gününde olan bir cisse ile chelsea avucunu yalayabilir..
  • gayet atak baslayacaktır kanımca chelskji maca,ilk yarım saatte muhtemelen işi bitirecekler.haftasonunda bolton macında gordugumuz oyuncuların kafasında bu mac oldugu gayet bellı.ha bu olmasa bıle chelsea nın ılerleyen dakıkalarda agırlıgını hıssettırecegınden emınım.xabı alonso da cezalı durumdayken,lıverpool da pas trafıgını ve oyunu sogutup tempoyu ayarlama ıslevını yerıne getırecek bır adam goremıyorum.gerrard daha hucuma donuk bır adam.bıscana duserse bu ıs cok zevklı mac ızlerız ,5 olur 5.her durumda chelsea ye verıyoruz galıbıyetı.robben ve duff da oynarsa cabası zaten.belkı bır chelsea-bacelona macı tekrarı olabılır.randevularınızı ıptal edın,yaslanıp 90 dakıkanın keyfıne varın dıyoruz.
  • gönlüm liverpool'dan yana ama olası bir liverpool-milan cl finalinin neye benzeceğini tahmin etmek hiç de zor değil... (bkz: 13 nisan 2005 juventus liverpool maci)
    liverpool'un mutlak yenmek zorunda olması işlerini zorlaştırıyor bana kalırsa, ne de olsa gollü beraberlikler chelsea'ye yarıyor...
    ama bir ihtimal var ki, liverpool juve'yi yendiği ilk maçtaki gibi hızlı, yerden ve ayağa kısa paslarla dikine oynayarak başladığı taktirde chelsea'yi zorlayacaktır ama chelsea defansı da juve defansından daha sağlam ve orta sahası da daha savaşçı...
    maç benitez faktörü dolayısıyla beraberlik gibi gözüküyor ama bence chelsea'nin oyunun kilitlendiği dakikalarda çözüm üretme alternatifleri liverpool'a nazaran daha fazla...
    son sözümüz iddaacılara; bu maça 0/2 oynanır...
  • evertonın sampiyonlar ligine gitmesiyle alakası olmayan mac.liverpool diil finale cıkmak kupayı alsa bile everton ligi 4. bitirdigi halde gidiyor cl e.tabi liverpool kupayı alıp da ingiltere futbol federasyonuna baskı filan yaparsa bilemem.
  • yine ne yazik ki sabri ugan tarafindan anlatilan karsilasma.
hesabın var mı? giriş yap