7 entry daha
  • ülkenin her yerine yayılması gereken eylemdir. evet savaş şakaya gelmez, sözlükte geyik konusu yapılacak kadar da sığ değildir bence. şöyle bir düşünelim iki dakka, zaten alttan alta ekonomik bir kriz ortamında yaşıyoruz, bunun üstüne bir de savaş ekonomisi eklenirse halimiz hepten dumandır beyler.
    savaşları dünyada her zaman sermaye grupları, para babaları çıkarır. temel amaç zenginliklerine zenginlik katmaktır. (bkz: körfez savaşı), (bkz: petrol savaşı), (bkz: afganistan savaşı), (bkz: yer altı madenleri savaşı).
    suriye'de rejimin değişmesi, mevcut kaynakların tek bir yerden kontrolünün kaldırılmasını hedefleyen amerikanın, diğer sömürge devletlerin suriye savaşı için bir sebepleri, nedenleri var. bizim olayımız nedir? suriyeye girip mazlum halkı mı kurtaracaz.
    walla kimse kusura bakmasın eğer olası bir suriye savaşı çıkarsa ve asker sınırı geçip suriye'ye girerse, götü zor toplar.
    umuyoruz ki bu devleti yönetenler, kendilerini dev aynasında zannetmez, gaza gelmez ve halkı elli yıl geriye götürecek kararlar almazlar.
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap