1 entry daha
  • yalanına sokuyumcuların uydurmalarıdır. sahibinden de allah bir yazsınlar reklam verilen yere;

    hasssiktiirr laannn! demezsem adiyim, gerçi bunun sahibindenle pek alakası yok ama neyse... bu adamların arabaları da hiç ağır kaza yapmamış, hepsinin kaportasına ya taşınırken piyano! (entel bide adam ürkütmüyor) yada yemek masası düşmüştür.

    geçen biri keyfe keder komple boyalı yazmış, aradım

    - hacu keyfe keder arabayı komple boyatmış, rahatsız mısın ? dedim
    +hayırdır hocam, anlamadım? dedi,
    -la arkadaş sikinin keyfine insan koca arabayı komple boyatırmı kime satacaksın komple boyalı arabayı ? dedim
    +yahu sormayın, küçük bir ezik vardı sağ çamurlukta, onu verdim ustaya, çırak anlayamamış komple boyamış, olayın aslı bu! dedi, bide dürüst güya pezevenk, (pezevenk dedikte ssg ye de fena yükleniyorlar ha bu arada) neyse sövdüm saydım falan kapattım.

    neden böyle yaptıklarını anlamadım, ya biz çok salağız yada onlar çok zeki. bilemedim... ulan 17 kuruş yakan araba mı kaldı be? motorlar bile 200 kuruş yakıyor şerefsiz, bide şey derler,

    -düz yolda 90 la git 15 kuruşa kadar iniyor! yalancıyı sikiyim mi? 70 kiloluk ağırlıkla 300 evirde kullanınca da para veriyormuş? doğru mu?

    yahu bunları bence ıslak odunla döveceksin, ben arıyorum direk küfür ediyorum, çat kapatıyorum. hayatta gelemem böyle oyunlara, ulan benden zeki değilsin bre hıyar, ne bok yemeye olmayan zekan ile insanları kazıklamayı planlıyorsun? hayır bide ekşi sözlük yazarıyım yani, her yol var bende yavşaakk!!
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap