4 entry daha
  • orhan elmas, orhan aksoy, osman seden, tunç başaran hep favori bilmişlerdir önder somer'i. 60'lı yıllarda, çektikleri iki filmlerinden birinde mutlaka vardır önder somer. özellikle cüneyt arkın'ın ve kartal tibet'in belası olur, sinsice, arka planda bekler ama en olmadık numarayı yine o yapar.

    hatta şöyle bir hikaye vardır. bir gün önder somer'le, ayhan ışık, "kim daha çok tanınıyor" diye iddiaya girip, aynı caddenin karşılıklı kaldırımlarında yürümeye başlamışlar. ayhan ışık'ın peşindeki beş kişiye karşılık, önder somer'in peşinde "bu adam şimdi ne karıştıracak" beklentisinde, onbeş kişi varmış. kim anlattıysa, şimdi bana da mantıksız bir kurgu gibi geldi. tutarsız yani. (demiştim ki kızı bunu doğrulamış, gerçek bir hikayeymiş yani)

    filmlerinde, kendisine yalvaran, ayaklarına kapanan, parmaklarını yalayan kadınlara karşı, hiç itibar etmeden, gözünü kırpmadan, duygusuzca sabit ve yıkılmaz kalabilmesiyle de idolümüz olmuş önder somer, clark gable bıyık modelinin türkiye mümessilidir aynı zamanda.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap