4 entry daha
  • dünya'da futbolun çok güzel oynandığı, evrensel kuralların uygulandığı ve bu tür talimatları taraftarların bilmediği hatta hiç duymadıklarını düşündüğüm ligler var.

    süper ligden çok daha ucuza ingiltere premier ligi izlenebilir hatta bedavaya ispanya ligi izlenebilir.

    tff disiplin talimatı 58. madde değişikliğini mantıklı bulanlar içine sindirenler destekleyebilirler bundan daha doğal bir şey olmaz. kendi adıma böylesi bir değişiklik olması durumunda bu boktan lige sırf taraftar olduğum için katlanmaya ara vermeyi düşünmüyorum değil.

    adaletin önünde tuttukları marka değeri yalanı ile futbolun baronları yaşamlarını sürdürüp diledikleri gibi maç alıp satsınlar alan memnun veren memnun eski düzenin sürdürsünler.

    büyük takımlara maç satmadan, oyuncu kakalamadan, bilet satmadan ve yayın gelirlerinden hak etmedikleri payı alarak takımlarını ayakta tuttuklarını bunlar olmadan tutunamayacaklarını düşünenlerin olduğu bir ligi sürdürmek için çok uğraşmamak gerektiğine inanıyorum.

    futbolu çok seven biri olarak madrid'te dünyaya gelip real madrid fanatiği olabilirdim ya da ingiltere'de dünya'ya gelip liverpool taraftarı olabilirdim şans işte...
123 entry daha
hesabın var mı? giriş yap