2 entry daha
  • çok özel bir maçtı.

    evet, tanju'nun bu maçta 6 gol atması, bu maçta gerson ile birbirlerinin topuklarına dokunarak yaptıkları gudik gol sevinci ve o gol sevinci ile mahalle maçlarında yıllarca kafa sikilmesi açısından özel bir maçtı.

    bu özelliğinin yanında kişisel tarihimde bu maç sünnet olduğum güne tekabül etmesi sebebiyle önem taşır. "banane yaraam" diyebilirsin, hak veririm.

    --- spoiler ---

    maç sabahına uyandığımda annemin sabah sabah yemek hazırladığını ve içeride 50 yaşlarında bir amcayı, yanında da asistanı şarkıcı çelik'in çakmasını görünce, babamın gene bir ibnelik peşinde olduğunu fark etmiştim.

    sonra olay ortaya çıktı, bana sünnet olacağımı söylediler. ben de son dilek hesabı "baba öğlen maç var, bari onu kaçırmayayım" dedim, babam da sünnet sırasında televizyonun açık kalması konusunda sünnetçiyle anlaştı.

    sünnetime üzerimde fenerbahçe forması ve televizyondaki maçla başlandı. çelik iğneyi vurduğu anda tanju'nun golü geldi. çelik eline cımbızı alınca da, - ne işe yaradığını hala çözemedim - karşıyaka beraberliği yakaladı. sünnet işlemi sırasında da, tanju maçı 2-1'e getirmişti.

    devre ve sünneti bu sonuçla bitmiş, ikinci devrede de goller peş peşe gelmişti. millet dağıldıktan sonra erkekliğe gölge düşürmemek için çaktırmadan ağladığım o ara babam tekrar yanıma gelmiş, aristo mantığıyla "tanju 6 gol atmış, sen ağlıyorsun" demişti. nasıl olmuşsa olmuştu, bu sözü işe yaramış, ağlamam da kesilmişti.

    --- spoiler ---
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap