7 entry daha
  • “geçen hafta başbakan recep tayip erdoğan ankara için açıkladığı ‘çılgın’ projeler kapsamında bu üniversite’ye de yer verdi ve uluslararası bir bilim merkezi olacağını müjdeledi. ‘uluslararası bilim merkezi’ olacak bu üniversite daha rektör atamasından başlayarak dikkat çekmeye başladı. rektörlüğe atanan prof. dr. metin doğan geçtiğimiz ekim ayında sakarya üniversitesi’nden profesör yapılmış, görevlendirmeyle başhekimlik ve klinik şefliği yaptığı ankara atatürk eğitim ve araştırma hastanesi’nde çalışmaya devam etmişti. bundan sonra metin doğan’ın 9 aralık 2010’da yeni kurulan yıldırım beyazıt üniversitesi’ne rektör yapıldığını görüyoruz. burada dikkat çekici olan metin doğan’ın herhangi bir üniversitede hiç öğretim üyeliği yapmamış ve bir saat dahi bir fakültede ders vermemiş olmasıdır! belli ki ‘uluslararası bilim merkezi’ olacak bir üniversiteye kurucu rektör olmak için bir saatlik bile akademisyenlik deneyimi gerekmemektedir, zira yükseköğretim kurulu bu hekimimizi binlerce profesörün yaşadığı ankara’da bu pozisyona en layık kişi olarak görmüş, birinci sıradan rektör adayı olarak cumhurbaşkanı’na göndermiş ve cumhurbaşkanı da onaylamıştı.”

    http://www.ato.org.tr/#/haberler/detay/72

    yok yok valla bazıları anlamıyor. 31 kişinin atanmasını geçtim. bu atananların çoğunun tıp bilimleri ile alakasız kavramlarla kadrolara doldurulmasını da geçtim.
    adam hülle yolu ile profesör oluyor. sonra rektör oluyor. valla teşekkür etmek lazım tıp fakültesini bitirmiş. lise mezunu da olabilirdi. tıp fakültesini de atama yolu ile bitirtirlerdi.

    valla şakirtim sen nelere kadirsin.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap