11 entry daha
  • ntvmsnbc’ye haksızlık yapılıyor. 15 mayıs sansür eyleminde idim. eylem daha tam bitmeden telefonumdan siteye girip baktım ve “binler ‘internetime dokunma’ diyerek yürüdü” başlıklı haber manşette idi. diğer tüm manşet haberler gibi 3-4 saat manşette kaldı. ardından diğer manşetler devreye girdi. haber de gene manşet bölümünde bir alt başlığıa düştü. diğer manşetler geldikçe de manşetden çıktı. haberin asıl etiketi olan teknoloji bölümünde ebedi istirahatine başladı. bu haber belki siyaset kategorisinde de yer alabilirdi, bu tartışılabilir.

    özetle ntvmsnbc ilgili haberi gayet hakkaniyetli bir şekilde verdi. hatta şu an tekrar ısıtıyor. haber gene manşetlerde. bizim vur deyince öldüren hızlı yazarlarımız görür inşallah.

    ntvmsnbc şu sıralar hem islamcılar hem kemalistler hem de olayı anlamayıp dinlemeden bağrışan kalabalık tarafından taraf tuttuğu savıyla çok ağır eleştirliyor. eleştirilmeli de. geçmişte ben de benzer eleştirileri yapmıştım ancak bugüne baktığımda her geçen gün daha da iyileştiklerini görüyorum. her görüşten gelen bu eleştiriler de doğru yolda ilerlediklerine bir kanıt olmalı.

    sabah, zaman gibi bir çok gazetenin, istiklal caddesinin komple kapandığı büyüklükte bir eylemi, bir satırlık bir haber olarak bile geçmediği bir medyada (atlamışsam düzeltirseniz sevinirim) ntvmsnbc’nin kıymeti daha da anlaşılıyor.

    haberin duyulmasını istiyorsanız, hemen üstündeki facebook ve twitter tuşlarına basarak haberin daha da gündemde kalmasını sağlayabilirsiniz. top maalesef gene sizde yani. şu ana kadar facebook'da 304 kişi paylaşmış haberi. katılanların bile yaklaşık onbinde biri gibi.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap