40 entry daha
  • habere konu olan videoyu izlemedim. izlemeyi de düşünmüyorum. sadece haberi ve içimin elverdiğince yorumları okudum. sağduyulu olmaya çalışıyorum, kendimi aklıselime davet ediyorum. diyorum ki, "ruhsal sorunları var belli ki.." "diyorum ki, şiddetin dilinin sana hakim oılmasına karşı çık, teslim olma." yetmiyor bunlar. "tecavüzcüyü cezalandırmak için cezaevinde sikerek öldürenlerden bir farkın olsun" diyorum. yine de rahatlamıyor içim. çünkü şeytanım dürtüyor, kulağıma fısıldıyor. diyor ki, "bir sosyopatı da pedofili de şiddetle korkutabilirsin. beden bütünlüklerini o kadar çok önemser ki bu adamlar kendilerine yönelik ciddi tehlikeler karşısında sinerler, pısarlar. bir süre de olsa kabuklarından dışarı çıkamazlar.."

    sonra aklıma geliyor benim buna atacağım dayağın acısının belki yıllar sonra korunmasız bir hayvandan fazlasıyla çıkacağı. diyorum ki kısaca, ben bu çocuğa denk gelirsem kedinin hakkını teslim alırım. yanlış da olsa, eksik de olsa kendime mukayet olamam...

    not: ilgili yasa için girişimi olan bir avuç insandan biridir bunların yazarı. üstelik şiddet karşıtıdır. ama çaresizlik insanı delirtebiliyor bazen..
375 entry daha
hesabın var mı? giriş yap