• abd basket milli takımındaki indiana pacers oyuncusu danny granger'in twitter'da paylaştığı bir twitmiş bu. türklerin deodorant kullanmadığını söyleyip basmış ölü eşek gibi kokuyorlar damgasını. ardından silmiş hemen falan ama bir kere öğrendik biz ölü eşek gibi koktuğumuzu.

    hayır anlamadığım şu bu adam ilk değil, türklerin kötü koktuğunu defalarca dile getirdi elin gavurları hatta içimizdeki bazı irlandalılar (!) bile söyledi buna benzer şeyler. o zaman adamlara kızacağımıza oturup bir düşünmek lazım sanki, münferit bir olay değil bu. türkiye'ye gelip giden kişilerin ilk dediği şey bu oluyorsa ortada bir sorun olabilir.

    ama şunu da gözardı etmemek gerek ki ramazan ayındayız, eğer danny granger 500t'ye falan bindiyse söylediklerinde haklı olabilir. ağız kokusu, ter kokusu falan derken koku dayanılmaz bir hal almış olabilir. ancak abicim insan biraz ölçülü olur ölü eşek nedir ya?

    haber de şurada

    edit: sanırım danny granger twitter'daki twitinde "people are smelling as dead donkey" olarak kullanmış ifadeyi, ancak haber sitesi bu haberi "turks are smelling as dead donkey" başlığıyla vermiş. başlık onun için bu şekilde kullanılmıştır.
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap