43 entry daha
  • 16 ekim 1976 cumartesi, milliyet:

    * şamil ekinci: "liverpool'un heighway, toshack ve keegan'ı varsa, bizim de a.kemalimiz, necmimiz, hüseyinimiz var"
    * bbc radyosu: "liverpool 'kara bela' ali kemal'e dikkat etmeli." (y.n.: ali kemal denizci, aynen şimdiki kara bela yattara gibi sağ açık oynardı. 34 sene sonra asıl kara bela'nın, liverpool'a hakikaten bela olması dileğiyle..)

    19 ekim 1976 salı, milliyet:

    * ahmet suat özyazıcı: "ingiliz şampiyonu dünyaya gücünü kabul ettirmiş bir ekip. bizim oyun şeklimiz onlara biraz benziyor. hiç bir maça kaybedeceğiz diye çıkmadık, bu maçta da aynı anlayış içinde olacağız, mücadele edeceğiz. liverpool ne kadar büyük olursa olsun, liglerin en formda takımı olarak bu maçta da hiç bir önyargıya kapılmadan oynayacağız."
    * menajer bob paisley: "trabzonspor'u tanımıyorum"
    * ...havalimanında bekleyen liverpoollu futbolculara trabzonspor taraftarlarının "trabzonspor sizi 2-0 yenecek" şeklindeki sözünü heighway, "imkansız bir sonuç olur" diye yanıtlamıştır...

    20 ekim 1976 çarşamba, milliyet:

    * "trabzonspor şöhretli liverpool ile oynuyor"
    * ahmet suat özyazıcı: "parolamız galibiyet. trabzonspor bugün türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmek için sahaya çıkacaktır. rakibimiz dünya futbol piyasasında yeri olan bir ekip. parolamız galibiyet. galibiyet için her türlü çareye başvuracağız. bundan kimsenin şüphesi olmasın. trabzonspor liverpool karşısında ofansif bir futbol sergileyecektir."
    * trabzonspor'un orta saha futbolcusu ali yavuz, maç hakkında bir taraftar ile 2 bin liralık iddiaya girdi. trabzonspor'un bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılacağını söyleyen genç futbolcu, beraberlik halinde bile 2 bin lirayı ödeyecek.

    ve...

    21 ekim 1976 perşembe;

    (bkz: #20029458)

    inanıyoruz, tıpkı 34 sene evvel inanıldığı gibi!

    (bkz: oyna dik oyna)
106 entry daha
hesabın var mı? giriş yap