• uefa avrupa ligi 2010-2011 sezonu play off turu ilk maçı.
    trabzon gitti yine en zoru ile eşleşti.

    şunu hatırlatıyor bu eşleşme:
    (bkz: 20 ekim 1976 trabzonspor liverpool maçı)
  • evet 40 defa dedik ve oldu amınakoyum, yalnız bu tecavüzcülere karşı hiç de ümitsiz değilim kusura bakmayın. olaya bir de şu açıdan bakarsak; rakibin teknik direktörü kovulalı birkaç ay olmuş, takım yeni sisteme daha henüz alışıyordur herhalde. dünya kupasında torres sıçmış, gerrard başkan da takımdan dolayı sıçmış gibi.
    bizim taraftaysa yattara geri dönmüş, bel kırmaya hazır. trabzona gelmesi gereken osurtucu forvet de o tarihe kadar gelirse, ki gelse de oynayabilir mi bilmiyorum aydınlatınız beni, şansımız biraz daha artacaktır. evet sonuncusu biraz zorlama oldu farkındayım. bu meçhul adam olmazsa da umut bulut'tan kafa golü bekliyorum.
  • trabzonun bu maçtaki direnci, trabzonsporlu taraftarların avni akerde yıldızları mı yedekleri mi izleyeceğini belirleyecektir.
  • kesinlikle şenol güneş'in yüzünde hınzır bir gülümseme oluşturmuş eşleşmenin ilk ayağıdır. şimdi onlar düşünsün mına koyim! biz zaten rahattık, gelirler güzel güzel oynar yollarız gerisin geriye.
  • trabzonun beşiktaş'ın inkitakımını alacağı maçtır.(!)
  • eşleşmeden sonra trabzon spor için "erkenden elendi gitti tüh vah" diyemiyorum, sahada kıyasıya bir mücadele ve futbol izleyicileri açısından da müthiş bir karşılaşma bekliyorum. tanım vermek gerekirse anadolu'da ki durgun futbol hayatını kıpraştıracak müsabakadır. trabzon elense bile eskimiş, saçma sapan, ucube herhangi bir balkan takımına karşı oynamadığı için saygıyla adından söz ettirecektir.

    aynı kefede olmasalar da futbolu güzel kılan bir örnek:
    (bkz: 4 ekim 2007 kayseri erciyes atletico madrid maçı)
    (bkz: 20 eylül 2007 atletico madrid kayseri erciyes maçı)
  • maç liverpool açısından da ilginç bir döneme denk gelmiştir. ingiltere'deki karşılaşma arsenal ve manchester city lig karşılaşmalarının arasına denk geldiği için hodgson'un sahaya yedek ağırlıklı bir kadro sürme ihtimali de mevcut. torres'in sakatlığı devam ediyor ve 19 ağustos'a yetişme şansı muhtemelen yok. ama diğer yandan takım enteresan bir süreçten geçiyor. tam da bugünlerde kulüp satılma sürecinde ve formalitelerin 1 hafta içinde sonuçlanması bekleniyor. kulubü satın alacak grubun ciddi kaynak ayırması ve önemli transferler yapması gündemde.
  • 20 ekim 1976 trabzonspor liverpool maçı'nın hikayesiyle büyüdüm ben.

    dozer cemil'in penaltısından sonra kale arkasının en üst bölümünde yer alan babam, neredeyse sahanın içine düşüyor gol sevinciyle beraber. ve 35 yıl olmuş, o günden beri maça gitmiyor. en iyi yerde bıraktım diyor.

    o sene liverpool tek mağlubiyetle avrupa şampiyonu oluyor ve hocaları " o türk takımına elenebilirdik ve şu an bunu kutlamıyorduk" diyor şampiyon olunca.

    aradan onca zaman geçmiş. allah büyük, listeler oluştu oluşalı liverpool çıksın diye dua ediyorum ilk duam gerçek oldu. sırada umut bulut'un kafasıyla gelecek tur var.

    anfield road'da umut bulut'u, ibrahim yattara'yı, gustavo colman'ı, onur recep kıvrak'ı, selçuk inan'ı izlemek istiyorum.

    43 gol yesek de üzülmem ama ben tura inanıyorum.

    yarım kalan hesabı 35 sene sonra görelim. bize her yer trabzon
  • bir beşiktaşlı olarak trabzonsporlu arkadaşlarımı uyarmak boynumun borcudur; zor deplasman.
  • ilk maçın liverpool'da olması büyük avantaj.
hesabın var mı? giriş yap