• artık internet siteleri duayla açılır ve kapanır hale gelebilir bu yetkiden sonra. herkese versinler bir yetki, isteyen istediği siteyi kapatsın... bu ülkeye internet bir gömlek büyük geliyor diyoruz da inandıramıyoruz.

    acaba diyanette kime verecekler bu yetkiyi diye de merak etmiyorum değil. yakında yüksek lisans tezleri başlar:" internette zararlı dini görüşlerle mücadele etme yönetemi olarak internet sansürü". bu tezi yaptırırlar sonra eline verirler bir butonu : dıığğt olmadı, kapatıyoruz,
    sen, sen ekşi sözlük oyundan çıkıyorsun, sen oyuna gir google...

    ayrıca, 21. yüzyılda bu yetkinin tek bir anlamı olabilir; din ve vicdan özgürlüğü açısından birilerini rahatsız etmiş olmak. insanlık tarihini ilerlemenin tarihi olarak adleden biri olarak bu yapılan uygulamar en açık ifadesiyle saçmalıktan başka bir şey değil. korkuyorlar, korkuyorlar her şeyden korkuyorlar. düşünmemizden, eleştirmemizden, kutsallarına zarar gelmesinden korkuyorlar. ama korkunun ecele de faydası yok. birgün bu toplum kendisine zorla giydirilmiş deli gömleğini de yırtacak, korkunuz olmasın!
115 entry daha
hesabın var mı? giriş yap