6 entry daha
  • ünlü diye tanımladığımız kişiler nasıl ünlü oluyor? halk tarafından bilinerek, tanınarak. onlar, halka ağzının payını vermekten başka bir şey veriyorlar mı? asla. şimdi arkadaş yıl olmuş 2010, kimsenin felsefe yapacak zamanı yok. sınavdı, gündemdi, araba sesiydi, vuvuzela gürültüsüydü derken kimsede düşünecek hal de kalmamış. saçmalamak, fikir üretmekle aynı seviyelerde gezinirken biz de burda insanlara laf anlatmaya çalışıyoruz. neymiş google engellenmesinmiş, youtube için mahkeme kararları kaldırılsınmış. siz daha önünüzde olan bitenden habersizken bunları nasıl anlayabilirsiniz ki? eşek osuruyo, yel götürüyo.
    ekşi sözlük ünlülere gelirinden pay vericekmiş, şekle gel. sözlüğe gelene kadar neler var, sen de bunları biliyorsun gayet iyi ali atıf bey. madem hak-hukuk savaşçısısın, her şeyi bir bir anlat da alem delikanlı görsün. hadi bu zırvayı da geçtim, internetten yana şikayetin varsa önce kendine ait mıntıkada savunma mekanizmaları üret. de ki; ''internetten haber okunmasın, gazete satışları tamamen durmaya başladı.'', varsın haber sitelerini de engellesinler kimse çağa ayak uydurmaya kalkmasın.
    ekşi sözlük tanınan, bilinen bir internet platformu. belki de seni tanımayanlar bile ekşi sözlük sayesinde adını öğrendiler, biz burda entry girdikçe onlar da okuyup seni araştırdılar. senin yazdığın sitenin trafiğini, gazetenin tirajını arttırdılar. bu sayede senin gazeten daha çok kazanmaya başladı ve sana da prim ödemeye başlayacak bu dakikadan itibaren. bu durumda senin veya yazdığın gazetenin ekşi sözlük'e pay ödemesi gerekmez mi? çünkü sen bu işten para kazanan bir insansın ve halkın sayesinde de okunma oranın yükseliyor.
    al sana hukuki bir konu daha?

    aha bu da günün bonusu:

    açgözlülük

    ''dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak.'' anonim
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap