1 entry daha
  • komiktir, rte kendince pkk uzerinden gelecek elestrilere onceden soyle cevap vermis:

    "...israil’in bu saldırısını, bu saldırıya karşı takınılan tavrı aynı şekilde ne yazık ki pkk’nın askerimize olan saldırısıyla, hamas’ın saldırısını buna benzetenler de var. pkk terör örgütünün üzerinden türkiye cumhuriyeti pasaportu çıkar. dışardan bir saldırı değildir. hamas kendi topraklarını koruma mücadelesini veren direnişçilerdir. filistin’de seçim kazanmışlardır. ben bunları abd’nin yetkililerine söyledim. ben hamas’ı terör örgütü olarak kabul etmiyorum dedim."

    simdi sorarlar insana: teror dedigin soylemin kriteri ulke icinden veya disindan gelmesiyle mi olculmektedir? boyle ici bos bir kriter olablir mi? o vakit pkk icerisindeki suriyeli ve iranli kurdler akp anlayisina gore "terorist" degil midir yani? terorizm soyleminin ne kadar hegemonik bicimde hak mucadelelerini bastirmak icin kullanildigini biliyoruz. bunu filistin hak arama mucadelesi baglaminda mesru gormeyeceksin, diyeceksin ki hamas teror orgutu degildir, ama mesele pkk olunca, uyduracaksin en kaba ve alakasiz kriteri, cikacaksin isin icinden. ne guzel hayat degil mi?

    bir de "israil su genci katletti" demiyor mu rte, insanin sinir damarlari catliyor. sirnak'ta daha dun 10 yasindaki cocugu kim katletti acaba?

    http://www.gundem-online.net/…ber.asp?haberid=92037
83 entry daha
hesabın var mı? giriş yap