42 entry daha
  • birkaç konu merakımı celbediyor;
    * israil'in ihh haricinde de hiçbir yardım kuruluşunu bölgeye sokmadığı, gönderilen yardım malzemelerinin çok cüzi bir kısmını birçok elemeden sonra içeri aldığı apaçık bir gerçekken legal yollar varken illegal yollar var diyenler, ne derler? ne demek isterler?
    * kendini savunan insanlara terörist diyen bir devletin yakıştırmalarını düşünmeden kabul edenler ne konuşurlar, kime konuşurlar?
    * "ama orada da insan ölüyor onlara neden yardım etmiyorsunuz sizi gibi pislikler pis yobazlar akpciler fetocular" diyenlerin ne demek isterler? bu söylemler dünya üzerinde herhangi bir manaya tekabul eder mi? (ihh nın 100ün üzerinde ülkeye yardım götürdüğünü internet sitesine bakarak anlaşılabilir)
    * "bunlar hep çelişiyor zaten, bak bak burada da kendiyle çelişti, ah ulan siz müslümanlar bıdı bıdı bıdı" diyenler, bir an kendilerine bakmışlar mıdır ömürlerinin herhangi bir safhasında? ya da mühim olan çelişki midir her daim yoksa çelişkiyi fark etmiş bir insan ile çelişkileriyle mutlu insanlar aynı kategoride midir?
    * halis niyet nedir bileninz var mı?
    * bu organizasyona karşı olanların yetiştiği tarla neresidir?
    ...
167 entry daha
hesabın var mı? giriş yap