33 entry daha
  • kimseye faydası olmadan, hiçbir değer yargısına saygı göstermeden ve her şeye oturduğu yerden bok atarak sülükten farksız bir hayat geçiren insanların (-ki insan demeye utanır oldum bunlara) acımasızca eleştirdiği, eleştiri kisvesi altında aslında başka şeylere kinlerini kustukları onurlu bir eylemin sloganıdır bu.

    elbette dünyayı kurtaramayacak ya da ortadoğu'ya barışı getirmeyecektir bu sloganın sahipleri. ancak hayatları boyunca hiç savaş görmemiş, kan görmemiş, ölü çocuk görmemiş tiplerin bilgisayar başında, oradaki insanların ne halde olduğunu bilmeden, "islami terör", "el kaide" gibi laflar ederek, muhtaç insanlara adı üstünde insani bir yardımı bile çok görmeleri hangi akla, mantığa ve izana sığar? bu nasıl bir nefrettir?

    keşke 27 aralık 2008 israil füze saldırısı sonrası gazze'deki şifa hastanesi'ni bir görme fırsatınız olsaydı, uzuvlarını kaybetmiş yüzlerce yaralı kadın, çoçuk ve erkeğin üç sokak öteden duyulan çığlıklarını işitebilseydiniz. o zaman acaba burada yazdıklarınızdan utanır mıydınız? öyle taşlaşmışsınız ki, bundan bile ümidim yok.
176 entry daha
hesabın var mı? giriş yap