3017 entry daha
  • geçen haftaki bölümünü seyretmeyi bitirmeden pazartesi gününe gelmiş olduğuma göre demek ki artık bu da bitmiş benim için.. ağır başlayıp sonra hızlanıp en sonunda ipin ucunu kaçırıp yayvanlaşan bi çizgisi oldu. ki bu yayvanlaşma, salıverme falan en çok oyunculuklarda kendisini gösterdi. hele tuncel baba artık senaryoyu okumadan, çekimden iki dakika önce ona repliklerini söylüyorlarmış gibi oynuyor, arada ehe ehe diyerek boşlukları dolduruyor falan..

    ama tabii ki asıl senaryo çuvalladı. zaten hikayeyi genişletmek ve uzatmak isterseniz istisnasız çuvallarsınız, ezel de bu kaideye uydu. yok taa ilk başlardaki basit intikam hikayesinde devam etselerdi belki hala güzel gidebilirdi her şey. hırs yapıp ucuz etten yahni yapmaya çalıştılar, e olmadı haliyle..

    olsun yine de bi iki bölümde gayet keyif vermişlerdi, seyir zevki vermişlerdi (bkz: #17434791). o bölümler için teşekkürümüzü edelim ve ilişkimizi sonlandıralım. bak böyle modern modern ayrılalım işte, sündürmeden, bokunu çıkarmadan. mesela lost başlığına gidip ana avrat söveceğim akşama.. o ilişkiyi zamanında bitiremedik çünkü.
6919 entry daha
hesabın var mı? giriş yap