17 entry daha
  • videonun gerçekliği sahteliği bir yana baykal ve ekibinin süreci çok kötü yönettiğinin ifadesidir. çok rahatlıkta kapanabilecek bir konuyken şimdi ortalıkta baykalın baldırlarının kıl yapısı konuşulur hale gelmiştir. kafaların bu kadar karışmasının tek sebebi, olay ortaya çıktıktan sonra baykal'ın eve kapanmasıdır. eve kapanıp üç gün sonra mağdur bir edayla açıklama yapıp istifa etmesi, görüntüler gerçek olmasa bile insanların kafasına "acaba lan" düşüncesini sokmuştur. hiç gereği yoktu. baykal anında çıkıp "toplum nezdindeki önemli insanlara yapılan tezgahlardan bir tanesidir, görüntüler montajdır, sorumluları bulunup oyulacaktır" deseydi, işine gücüne baksaydı, bu esnada bu kriminal abiler de raporlarını kamuoyuyl paylaşsaydı hiçbirşey olmazdı.

    bir de şöyle birşey çıktı ortaya. baykal demişti ki "bu görüntüler ancak iktidarın imkanlarıyla elde edilebilir." kriminal amca diyor ki çok basit cihazlarla elde edilebilir. bu durumda iktidar bu işten aklanmış mı oluyor? birisi bunu da cevaplar umarım.

    bir montaj kaset yüzünden ana muhalefet liderinin küt diye istifasını vermesi, üstelik baykal gibi koltuğu için uzun mücadelelerden geçmiş birisinin bunu yapması bana çok normal gelmiyor arkadaş. siyasi yanıtları verilir tabi ama mantıklı değil. kaset montaj olabilir belki ama baykal'ı bu davranışa iten başka bir neden olduğuna yürekten inanıyorum.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap