1358 entry daha
  • tamam öyle heybetli bir duruşu yok,gümbür gümbür konuşmuyor. fakat mevcut durumda aranan kandır efendim.

    başımızda rte var da noluyor? evet kendisi liderin sözlük karşılığıdır. çok güzel yönetir her şeyi. çok da güzel palavra atar. çok da güzel inandırır milleti. sonuç ne oluyor? asıl ona bakmak lazım.

    berbatız. tek sonuç bu. şimdi yanımda olsa, "heaa ama teğet,ama çok gelişiyoz,ama projemiz çok,ama icraata bak icraata" der. hepsini der. ağzıma yüzüme sıçar. arkadaş ben böyle bir şey istemiyorum ki. ekonomik olarak bizim ailenin yükseldiği yok mesela. çevreme bakıyorum,yine yok. herkes para derdinde.millet götümüzden donumuzu alacak gibi bakıyor. sadece ekonomi de değil hani. ülkede sürekli bir ikililik çıkıyor. tak cart kavgası,tak curt kavgası. resmen hergün birbirimizi yiyoruz. her an her konuda birbirimize küfürlü küfürlü konuşarak,hiç olmadık bir şekilde gerginlik çıkartabiliyoruz.

    işte bu nedenlerden dolayı varsın kendisinin liderlik vasfı olmasın. oldu da noldu? önemli olan "heh,hüh,ulan,ananı,lan,one minute"diye ona buna bağırmak değil ki. önemli olan harbiden somut bir şey yapmak. heh sor sen o malum kişiye neler yapmış. adam santim santim yaptığı duble yolları sayar durur.

    gelsin,geçsin chp'nin başına. yine rte ve saçma sapan badem bıyık dolu,karafatma dolu partisine inat olsun diye basalım oylarımızı. geçsin ülkemizin başına gerçekten güzel şeyler yapsın.

    her şeyin gerçekten başı olan eğitimimizi halletsin. çok zor değil. bilimadamları toplaşacak,eğri oturulup doğru konuşulup sistem değişecek. gerçekten zor olduğuna inanmıyorum.

    sonra tabii ki işsizlik sorununu halletsin. akp öncesi işsizlikten daha fena bir işsizlik var ortada. ama rte'ye sor.negzel dünyadır. nasılsa oğlunun gemicikleri var. banyoda oynuyor onlarla. evet zor bir iş olacak bu. ama istihdamı halletmesi lazım.

    bir de hemencecik şu dokunulmazlık belasını kaldırsın. yeter lan. ulan geçen gün 15 dakikalık bir otobüse binecem şehrimde. rte paşam gelmiş diye arabalarının geçişini bekledik 15 dakika. kesinlikle abartım yok. 15 dakika bekledim. üstelik sahil yolu olduğu için dur kalk falan da olmuyordu. artık düşünün kaç tane arabası geçtiyse adamın. bi de 20 metrelik aralıklarla yola polis döşemiş. evet biz öyle bi halkız ki,yol kenarından rte'nin alnına kurşun isabet ettirecektik. yani bıktık artık halk olarak,bazı kesimlerin halktan kendini çok farklı sanmasını. herkes herkesten olsun arkadaş. bak elin oğlu ingilizlere. milletvekilleri normal memur gibi. gerçekten de öyleler.ama türkiye'de durum farklı. türkiye'de hepsi kendisini tahtta zannediyor. bi yerlerine kaçar inşallah o zırhlı arabalar.

    bize böyle araştıran,didinen,soğukkanlı,sakinleştirici bi adam lazım. fazla kızgınız,paniğiz,fazla cahiliz. ancak dengelencek. yürü be gandi!
64188 entry daha
hesabın var mı? giriş yap