44 entry daha
  • valla favori fenerbahçe bu maçta bunu kimse inkar edemz. tüm fenerliler de havaya girmiş durumda. bunu heryere astıkları bayraklardan (daha kesinleşen bişey olmasada) görüyoruz. ama bir camia düşünün ki fazla değil 4 yıl önce denizlide son maçta giden şampiyonluğu yaşamış ve yıkılmıştı. şimdi ise nasıl bu kadar emin olabiliyorlar anlamak zor. zaten ipler sizin elinizde, dayanın bir 90 dakika daha ve dökülün sokaklara ardından, hakkınız zaten. ama bu kesin tavırların sonunda eğer ki bir hüsran daha olursa bu çöküntüyü hiçbir fenerli kolay kolay kaldıramaz.

    sonuçta futbol bu. oynadığın takımda trabzonspor. herşeyi geç dün gece bir rüya gördüm (çok ciddiyim bu şekilde gördüğüm 2.rüya bu)
    bir beşiktaş taraftarı olarak 3-4 hafta önce kadıköyde yenildiğimiz maçtan 1 gece önce gene bir rüya görmüştüm. rüyamda beşiktaşın fenere yenildiğini ve 9 kişi oyunu tamamladığını görmüştüm. nitekim ibrahim toraman ve ernst kırmızı görmüş ve yenilmiştik. ve gene dün gece rüya gördüm. ama skor falan görmedim. sadece maçların sonucunda şampiyonun bursa olduğunu ve fenerli arkadaşlarımızı kızdırmak için telefonlara sarılma anını gördüm. tüm fenerliler yıkılmıştı. evet evet bu rüyayı birkaç saat önce gördüm.

    artık top sizde suserlar. bu fantastik değerlendirmelerimi dikkate alarak hemen iddaa bayilerinin yolunu tutun ve fenerbahçenin şampiyon olamayacağı tüm kombinasyonları üzerine oynayın.
326 entry daha
hesabın var mı? giriş yap