9550 entry daha
  • --- spoiler ---

    şimdi kimsenin gözü buraya kaymasın istiyorum fakat öyle çok mümkün olmuyor tabii. en güzeli başlığa girmemek ama onu da başaramıyor insan.
    bölüm itibariyle jacob'ın tek bölümde elde ettiği süpersonik karizma yerle bir olmuştur. ne kişiliksiz, süt çocuğuymuşsun sen jacob. mib ise bir o kadar insancıl, o kadar iyiymiş de değerini bilememişler. süt kardeşler diye bakınız vermek istiyorum fakat daha izlememiş olanların dikkatini çekmesin istiyorum. yüzeysel yorum yazıp çekip gitmek de istiyorum ki sabah kalkıp entry okuyanlardan küfür yememek için. yine garip bir bölüm yani bir sürü şey söylüyor ama pek de bir şey söylemiyor gibi.
    dayanamadım edit: bir de flashbacke cidden pek gerek yokmuş, zaten onlar adem'le havva mı, yok şu mu bu mu diye en çok didiklenen konulardan biriydi. belki de matthew fox'a nazire yapmak için konulmuş olabilir, bak 6 yıl önce ne güzel vücudun varmış adam diye. tabii john locke'un bakışı da var. ama her bakıştan anlam çıkarmaya çalışırsak iş zor.
    bunun dışında black smoke olduğunu tahmin ettigimiz john locke anne sorunları olduğunu, deli bir anneyle büyüdüğünü söylemişti; yani mib öldüyse, vücudu annesiyle yanyana yatıyorsa nasıl oluyor da oluyor. son ana kadar anlamayacağız belli de, bari son anda anlasak.
    --- spoiler ---
5042 entry daha
hesabın var mı? giriş yap