1380 entry daha
  • holding medyası ve onun sosyal demokrat görünümlü kukla yazarları tarafından feci biçimde arkadan vurulan kişi. haberi tüm açıklığı ile manşetlere taşıdıkları yetmezmiş gibi, özellikle sözde chp'li görünen bir takım yazarlarca iki gündür adeta "tek elden çıkmışcasına" istifa çağrıları, aşağı yukarı aynı kelamlarla yapılıyor.

    manşetlere taşıyarak yücelttikleri komplo karşısındaki tutumlarını "içimiz kan ağlıyor ama haber değeri var" diye timsah gözyaşları ile savunan bu leş kargalarına sormalı; tayyip'in remzi gür'le, gökçek'in hilmi güler'le yaptığı telefon kayıtlarını sümen altı ederken, tek satır haber yapamazken "habercilik refleksi", "kamusal duyarlılık" ve "basın etiği" nerenize kaçmıştı? kriteriniz kamu yararı ise ikisinin de haber yapılmasında kamu yararı olduğu savunulabilir, yok eğer kriteriniz materyalin yasa dışı yollardan ele geçirilmesi ise ikiside yasa dışı değil mi behey ahlak guruları...

    kriteriniz size çok yukarıdan gelen "operasyonel emirler" olmasın sakın ! şimdi oturun yine klavyenin başına geçin "basın etiği" ve "kamusal ahlak" dersleri verin... yiyen çıkar belki..
4856 entry daha
hesabın var mı? giriş yap