1335 entry daha
  • kendisiyle alakalı videoya dair başlıkta da benzer yorumlar yapmıştım ama gördüm, dayanamadım, yazayım dedim.

    deniz baykal'ı savunmak için at gözlükleri ile koşturarak laflar edenlere acıyorum. kalkıp hala "sizi anneniz ve babanız el ele tutuşarak mı yaptı sanıyorsunuz?" diye savunmaya çalışan var. evet koçum, bizi "annemiz ve babamız", üstelik el ele tutuşmadan yaptılar, "babamız ve sekreteri" değil. hatta şöyle söyleyeyim, biz, annemiz ve babamızdan olduk, babamız ve sonradan milletvekili olan sekreterinden değil.

    adam bir çıkıp inkar etsin önce, bak inkar dahi etmiyor. neyi savunuyorsunuz anlamadım ki? kimse adamın seks yapmasında değil koçum anlasana. kimse deniz baykal'ın tenasül uzvunun nereye girdiği ile ilgilenmiyor. içine girdiği küçük kaygan deliği yeni ve büyük bir dünya sanmasında da değiliz. sonrasında ve öncesinde olanlar insanların derdi. ortadaki iddialar, parti genelinde kimsenin buna şaşırmaması, budur mevzu. sen hala sevişti diye cezalandırılmaya çalışıldığını sanacak kadar zeka engeli yaşamana sebep olan ne içtin kuzum?

    bu memlekette, bir insanın milletvekilliğine giden yolun herhangi bir parti başkanının yatağından geçeceğine dair en ufak bir haberin ortaya çıkabilmesi bile başlı başına skandaldır. anlayın artık. hele hele parti başkanı çıkıp da dimdik durarak "ben böyle bir şey yapmadım" diyecek gücü kendinde bulamıyorsa, skandalın boyu dağları aşıyordur haberiniz olsun. bunun arkası çok fena gelir. deniz baykal'ı değil, sağındaki-solundaki bir çok insanı da ipe götürür bu iş.

    her neyse; deniz baykal, türk siyaset tarihinde kadının yerini ciddi anlamda sorgulatacak böylesine ciddi bir istismara imza atmışsa, bırak siyaseti, bu toprakları bile bırakıp gitmelidir bence. dönüp arkasına bile bakmaması gerekir, çünkü taş atarız, ben olsam atarım.
4905 entry daha
hesabın var mı? giriş yap