193 entry daha
  • bahsi geçen olayın gerçek olduğunu var sayın şimdi.
    daha önce bu konuda yazdıklarım var, merak eden açıp okur biliyorum. şimdi komik bulduğum bir şeyden bahsetmek istedim.

    biri kalkıp "milletvekili olmak için yatağına girdi" diye haber yapıyor. "ne var ki seks yapmasında, gayet olağan bir şey, üstelik adamın sevişmesinden size ne" diyenler var. arkadaşım, canım benim, mesele birinin diğeriyle birkaç pozisyon denemesi değil, "milletvekili yapmak için yataktan geçmiş olmak". almıyor mu kafanız? savunacağız diye beyinsizleştiniz mi ne yaptınız, ne içtiniz de böyle oldunuz anlamıyorum ki. ortadaki iddiaya yorum getirirken "bize ne başkasının yatağından" naifliğini neden aşamıyorsunuz evladım siz?

    ihaleye fesat karıştıran, rüşvet karşılığı ihale veren birini yakalasalar, aldığı rüşvet de otomobil olsa, otomobile binerken görüntülense, "ne var yani, bir insanın otomobile binme hakkından size ne" mi diyeceksiniz? mal mısınız lan? siyasi bir skandal var ortada, siz hala memede göttesiniz, hala müşteki'nin sevişmesine takıldık sanıp olağanlaştırmaya uğraşıyorsunuz. kimi isterse düdüklesin bize ne, benim ilgilendiğim şey; bir partiden milletvekili olabilmek için genel başkanın yatağından geçme gerekliliği. pozitif ayrımcılık diye yırtınıyorduk, meğer bacakları ayrımcılıkmış bunların anladığı.

    her neyse, bırakın mal mal yorumlar yapmayı, lütfen, rica ediyorum. azıcık zeka pırıltısı görsem, gizli gizli göbek atacağım. hala "size ne adamın yatağından" diyen var...
    (yoksa müstehak mı lan bu seçmene? bak ceva'b' veremedim şimdi buna)
196 entry daha
hesabın var mı? giriş yap