30 entry daha
  • besince sezonu bu cuma (7 mayis)'ta basliyor. dizide cok agir degisiklikler varmis.

    --- spoiler ---

    j d mccoy karakterinin diziden ayrilmasi kesinlesmis 30 nisan tarihli haberlere gore. buna mukabil buddy garrity'nin oglu buddy jr yeni bir karakter olarak diziye donus yapicakmis. 2 yil boyunca california'da takildiktan sonra dillon'a donucek ve baya da artiz olucakmis kendisi. yeni karakterlerin girmesi ne kadar guzel olsa da umuyorum ki bir tim riggins ya da landry clarke, hatta hatta matt saracen'in yerini doldurmasi icin getirmiyolardir. bir de mccoy'larin diziden ayrilmasini nasil baglicaklar onu merak etmiyo degilim.

    artik adi gibi cuma gunleri yayinlanacak olmasi ise apayri bir guzelliktir. adi friday night lights olup da persembe yayinlayanlardan beklenmeyecek kadar zekice bir hareket olmus.

    --- spoiler ---

    ek : bu arada eski bolumlerine cok guzel gondermeler yapiyor kendisi. zira ucuncu sezonda smash williams mezun olup, sakatliktan ciktiktan sonra bir sekilde universiteye giderek diziden ayrildiktan sonra dorduncu sezonda koç taylor tv'den universiteler aras bir mac izlemektedir ve spiker soyle der ; "smash williams'dan bir touch down, cok gelecek vaadeden bir oyuncu, ilerde profosyonel olarak gormemiz işten bile degil".bunu bu sezonda da devam ettirmesini istiyorum cok fazla.
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap