3 entry daha
  • bazı papatya gibi beyaz ve ince türk hanımkızlarımızın ortaya attığı, haklı ve yerinde bir söylemidir.

    ah, afedersiniz, "türk" hanımı dedim değil mi…

    bağışlayın lütfen.

    dünya üzerinde sapıklık, saldırganlık, kadını ezme eğilimi, kadını mal ve hizmet olarak görme, sapkın cinselliklerini başka kişilerin haklarını gasp ederek yaşan ve başka bir örneği daha bulunmayan bir kitle olan türk erkeği ile yüzyıllardır beraber olan, onlara delicesine bağlanan, bu eşi benzeri bulunmayan prensenlere karşı yaptığım haksızlık yüzünden onlardan ne kadar af dilesem az.

    sahi, bu mukaddes varlıklar neden bu aşağılık kitleyle birlikte yaşıyor, onların peşinden koşuyor ki?

    ah, kusuruma bakmayın. sanırım yine haddimi aşarak bir genelleme yaptım.

    muhakkak, her anakitlede olduğu gibi bu it sürülerinin arasından da bazı ekstrem gözlemler çıkabiliyor. nitekim, betimlemek için sıfat bulamadığım bu pırlantalara layık hanımkızların çoğu bu tarz pürüzsüz tenli sıfır beden adonis kaslı yağsız löp et erkekleri tercih ediyorlar, onlarla birlikte oluyorlar. ki bu tercihlerinde de sonuna kadar haklılar.

    işte sorun da burada başlıyor. bu elit hanımkızların tercih etmediği tarzdaki türk erkeği o kadar çok ki tercih ettiklerini de gölgeliyorlar. bugünün şartlarıyla en iyi çözüm bu kitlenin sınır dışı edilmesi. ne halleri varsa görsünler, canım! hem zaten türk hanımkızlarımız (bak yine türk dedim) kendilerine yeter de artar bile…

    ha gelirse de aşağıdaki listelerdeki ilk 10'ar ülke arasından rassal olarak seçilen bir örneklem gelsin mümkünse. hiç fena olmaz.

    http://www.nationmaster.com/…crime-rapes-per-capita
    http://www.nationmaster.com/…hea_obe-health-obesity
    http://www.nationmaster.com/…ion-below-poverty-line
    http://www.nationmaster.com/…ime-murders-per-capita
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap