311 entry daha
  • futbol maçlarında çok hayvanlık gördüm ama bu maç sırasında şahit olduğumuz olay, futbolda yapılabilecek hayvanlıklar algılamasında bir çığır açtı.
    bilica denen eleman, penaltı noktasını oydu yahu. bir ara cebinden kazma çıkarıp oymaya devam edecek zannettim. gitti geldi kazı çalışması yaptı. işi bittiğinde o çukura çiçek ekilebilir duruma geldi. keşke ekselerdi.
    hakem ise bu olaya karşı gayet adam sendeci, gayet bananeciydi.
    sonra leblebi dağıtır gibi kırmızı kart dağıtmaya başladı. hakem bugün kendi içinde tezatları yaşadı.
    misal fabian ernst'in kırmızı kart gördüğü pozisyonda ben bir dirsek darbesi görmedim. emre adama kafasını uzatıp sonra yerlere serildi. zannediyorum düşen kişi emre olduğu için de bu kadar ön yargılı olabilirim. fırsattan istifade belirteyim, sevmiyorum seni emre, çok gıcıksın. ben hakem olsam ve maçta sana kafa göz dalsalar endirekt serbest vuruş bile vermem, o derece. neden sana bu kadar gıcık olduğumu da hatırlamıyorum ama, bir kaşık suda boğulacak insanlar listemdesin.
    neyse, hakem ve bilica bir tarafa, benim mustafa denizliye bir çift lafım var, holoskoyu maç bittikten sonra sahaya sürmen çok akıllıca bir hareketti gerçekten. gol burlma noktasında kabız olmuş beşiktaşın ne ihtiyacı olacak değil mi holoskoya. sahanın temizlenmesinde ve penaltı noktasına maç sonrası çiçek ekilmesiyle görevliydi heralde kendisi.
    beşiktaş ilk yarı yok gibi oynadı, ikinci yarı biraz toparladı gibi oldu, maçın sonlarına doğru ortam gerildi, herkes gerildi, oyun yeniden sapıttı. alex'in soyunma odasından çektiği şutla gelen golün etkisi elbetteki büyüktü. 1-0 malup başlanan maç, şok etkisi yarattı. ayrıca alex gol atınca neden topu formasının içine sokuyor? nedir bu futbolcuların hamilelik ve bebek temalı gol sevinçleri?
    beşiktaş savunması çok zayıftı, garibandı resmen. bobo kendi çapında ileride çırpındı ama çapı belli işte adamın ne yapacaksın.
    velhasılı, beşiktaş fenerbahçeyi yenebilecek bir futbol ortaya koyamadı, dolayısıyla sahadan boynu bükük ayrılması sürpriz olmadı.
109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap