77 entry daha
  • turkcell super lig 2009-2010 sezonu son derbisi, sampiyonluk yarisinin en kritik maclarindan biri..

    besiktas cephesinden bakarsak, derbide kesin oynayamayacak futbolcular yusuf, ekrem ve nobre. yani yusuf'u cikarirsak hayirli sakatliklar bir nebze. nihat ve tabata'nin da durumlari kritik, ilk 11 cikmalari zaten olasi degil ama kulubede olabilirler sakatliklarina ragmen. ferrari, ernst, tello ve toraman son dakikada bir gelisme olmazsa ilk 11 oynayacaklar. ozellikle tello'dan gelecek ustun performans galibiyeti getirebilir..

    fenerbahce'nin hem macin favorisi olmasi, hem bizden 4 puan onde olmasi hem de bursa'nin cuma gunu kazanmasi bana kalirsa hep besiktas icin avantaj. beraberlikte ya da maglubiyette fenerbahce'nin bizden daha buyuk yara alacagi kesin. ilk yaridaki macin da 3-0 besiktas lehine bitmesi psikolojik anlamda avantaj besiktas adina.

    ote yandan bireysel anlamda fenerbahce'den iyi bir takim gibi gorunsek de takim olma asamasinda ozellikle son haftalarda bizden ondeler. hakem faktoru nerdeyse her derbimizde oldugu gibi yine bizi etkilemezse 70'ten sonra atacagimiz tek golle kazaniriz diye dusunuyorum. haydi besiktas!

    "yilmadik haksizliklardan, vazgecmedik sevdamizdan, umudu kesmedik besiktas'tan yine geliyoruz. doymadik tarih yazmalara, bikmadik rekorlari alt ust etmelere amokachi'lerle, carew'lerle, nouma'larla; zencimiz kalmadi bobo'yla geliyoruz :) 17 nisan'i unutmadik, 18 nisan'da cumlenizi susturmaya geliyoruz. bekle kadikoy, bu kez sampiyonluga geliyoruz!"
343 entry daha
hesabın var mı? giriş yap