8 entry daha
  • galatasaray adına şampiyonluk yarışındaki belki de en önemli maçtır. hatta sami yen'deki bursa maçından bile önemlidir bu maç. hadi len demeden önce ellerimi tuzluk gibi yapıp bir dakika izah edeyim demek istiyorum. efendim şimdi ben ve naçiz totoma göre, galatasaray ligin dibindeki 3 takımla arka arkaya yapacağı 3 maçtan galip ayrılırsa şayet, hatta bu galibiyetler 1-0 2-1 gibi eften püften skorlarla da alınsa, galatasaray şampi... diyebilecekmişiz gibi geliyor bana.

    sivas maçını şayet kazanırsa galatasaray, lideri 5 puan geriden takibini sürdürecek, ve ikili averajla 3. sıraya yükselecek. haftaya fenerbahçe bay geçerken, beşiktaş trabzonla oynuyor. ben bir puan kaybı beklemiyorum beşiktaştan fekat bu maçın sonucunun, fenerbahçe beşiktaş maçının sonucunu etkileyeceğini de düşünmüyorum. nasıl bir iyimserlikse, ben beşiktaşın fenerbahçeyi yeneceğini düşünüyorum. galatasaray o haftalarda diyarbakırı ve manisayı da yendiği vakit, fenerbahçe 61 , galatasaray 62 beşiktaş 62 ( 59 ya da 60 da olabilir) puanla sıralanıyorlar. bursaya henüz değinmedim, gençlerbirliği ve gaziantep maçlarını puan kayıpsız geçmesini beklemiyorum, çünkü 15. dakikada buldukları penaltı golünün ardından topu alıp santraya koşan bir takımdan bahsediyorum, bu baskı kaldırabileceklerini fazlasıyla aşmış bana göre.

    şimdi bu 3 maçlık rüzgarı arkasına alabilirse galatasaray şayet, ve beşiktaş fenerbahçeyi kadıköyde yenebilirse, burda film kopar galatasaray bursayı evinde net bir skorla geçerek şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerler gibi geliyor bana.
70 entry daha
hesabın var mı? giriş yap