• turkcell süper lig 2009-2010 sezonu 28. hafta maçı. bir pazartesi maçı olacak.

    galatasaray'ın bu maça trabzonspor ve fenerbahçe maçlarından sonra çıkacak olması sivasspor için avantaj olabilir. zira çok çekişmeli ve çatışmalı geçmesi muhtemel bu iki maçta galatasaray sakatlık olsun, ceza olsun, moral motivasyon olsun önemli yaralar alabilir. bu tip ekstra durumlar ortaya çıkmazsa galatasaray, alt taraflardan sıyrılmaya çalışan sivasspor'a acımayacaktır.

    maç sonrası eklemesi: yukarıda bahsettiğim şekilde, önceki 2 maçta da yenilgi alarak ciddi yaralı çıkan cim bom'un artık net bir şekilde yarışta havlu attığı maç olmuştur: 1-1. lider bursa ile puan farkı 7. geçen sezon olduğu gibi şampiyonluk iddiasıyla girdiği son haftalarda yine 4.lüğü kaybetmemek için yarışacak galatasaray.
  • sivasspor'un kolaylıkla galatasaray'ı yeneceği maç olacaktır. kalede leo franco olduktan sonra sivassporun öyle üst derece bir futbol oynamasına da gerek yok. 30 metreden bir şut atsınlar yeter.
  • galatasaray'ın kaybetmesi halinde tüm takımın motivasyonunu yitireceği üst üste alınan üçüncü yenilgi olacaktır.

    bu durumda zaten kiralık olan caner-jo ve dos santos'un satın alınması düşünülmüyorsa takımda olması bile anlamsızlaşacaktır. bu durum olursa bu adamları kenarda tutup seneye denemeyi düşünülen alt yapı oyuncularına şans verilmesi hatta gönderilmesi düşünülenlerin de kenarda oturtulmasına asların dinlendirilmesine vesile olabilecek maçtır.

    zaten bu muhteşem sistem ile bir hafta içersinde bir mucize olmaz ise sivasın biraz becerikli olması yetecektir. bu arada rijkaard kaleye eğer ufuk ceylan'ı koyar ve sonrasında da mağlup olunursa baak gördünüz mü bu da gol yiyor yapacak ve devrisi hafta gene halı saha mankenine görev verecektir. bir kere daha olmuştu sanırsam.
  • sivasspor'da selçuk şahin'in yer alması umut edilen maçtır. (bkz: 28 mart 2010 galatasaray fenerbahçe maçı)
  • takıma olan kızgınlığımdan dolayı sadece bakınız vermek istediğim maç.

    (bkz: umut fakirin ekmeği)
    (bkz: önümüzdeki maçlara bakıcaz)

    (bkz: çok sinirliyim sözlük)
  • ahanda buraya yazıyorum: biraz zor gibi görünse de galatasarayımız bu maçta en az iki farklı galibiyet ile bu maçı kazanacaktır. maç deplasmanda olsa dahi sivasspor'un o defansı ile galatasaray üç dört gol bile bulabilir. *
  • hani "ya tamam ya devam maçı" derler ya, ha işte o. bildiğin o.
  • saat 20.00'de baslayacaktir.
  • galatasaray adına şampiyonluk yarışındaki belki de en önemli maçtır. hatta sami yen'deki bursa maçından bile önemlidir bu maç. hadi len demeden önce ellerimi tuzluk gibi yapıp bir dakika izah edeyim demek istiyorum. efendim şimdi ben ve naçiz totoma göre, galatasaray ligin dibindeki 3 takımla arka arkaya yapacağı 3 maçtan galip ayrılırsa şayet, hatta bu galibiyetler 1-0 2-1 gibi eften püften skorlarla da alınsa, galatasaray şampi... diyebilecekmişiz gibi geliyor bana.

    sivas maçını şayet kazanırsa galatasaray, lideri 5 puan geriden takibini sürdürecek, ve ikili averajla 3. sıraya yükselecek. haftaya fenerbahçe bay geçerken, beşiktaş trabzonla oynuyor. ben bir puan kaybı beklemiyorum beşiktaştan fekat bu maçın sonucunun, fenerbahçe beşiktaş maçının sonucunu etkileyeceğini de düşünmüyorum. nasıl bir iyimserlikse, ben beşiktaşın fenerbahçeyi yeneceğini düşünüyorum. galatasaray o haftalarda diyarbakırı ve manisayı da yendiği vakit, fenerbahçe 61 , galatasaray 62 beşiktaş 62 ( 59 ya da 60 da olabilir) puanla sıralanıyorlar. bursaya henüz değinmedim, gençlerbirliği ve gaziantep maçlarını puan kayıpsız geçmesini beklemiyorum, çünkü 15. dakikada buldukları penaltı golünün ardından topu alıp santraya koşan bir takımdan bahsediyorum, bu baskı kaldırabileceklerini fazlasıyla aşmış bana göre.

    şimdi bu 3 maçlık rüzgarı arkasına alabilirse galatasaray şayet, ve beşiktaş fenerbahçeyi kadıköyde yenebilirse, burda film kopar galatasaray bursayı evinde net bir skorla geçerek şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerler gibi geliyor bana.
  • galatasaray'ın kasımpaşa maçındaki fantastik oyununa benzer bir oyunla ve skorla bitireceği maç.
hesabın var mı? giriş yap