342 entry daha
  • daha ofansif bir anlayışla sahaya çıkan galatasaray'ın fenerbahçe'ye yenildiği bir başka derbi daha. yine daha çok saldıran taraf galatasaray, ama kontrollü bir şekilde oynayıp iyi bir savunma ile maçı kazanan fenerbahçe oldu. girilen pozisyonlara baktığımızda, fener'in attığı mucizevi gol dışında bir tane bile pozisyonu yok, ayrıca bunda şaşırdığımız bir şey de yok, zira forvet hattı inanılmaz zayıf. galatasaray ise fenerbahçe'nin güçlü defansı karşısında biri maçın 20. saniyesinde olmak üzere iki pozisyona girdi (keita'nın şutunu da sayarsak üç) ama gol çıkaramadı. sonuç itibarıyla gol pozisyonu fakiri maçta sonucu bir kaleci hatası sayesinde gelen şanslı bir gol belirledi.
    ben tabii ki bir fener'li olarak skora sevindim, fakat:
    bu leo franco'yu ben seviyorum, böyle çok efendi bir adam görüntüsü var, tipik kaleci pisliklerinden hiçbirini yapmıyor, tamam hata yapmasına sevindim ama kendi tribünleri tarafından ıslıklanmasına üzüldüm. ayıp, yazık.
    şu maçta beni en çok sinirlendiren adam volkan demirel oldu. yok yani bir arpa boyu yol gitmemiş bu adam. tamam, süper kaleci, o son dakika refleksi filan muhteşem. ama davranış sorunu var. kıçıyla çıkardığı topu demiyorum, olabilir, seyirci küfretmiştir arkadan filan o da topu istediği gibi tutar, fakat sarı kart gördüğü poziyondaki hareketi gerçekten normal zekada bir insanın yapacağı şey değil. hakem faulü vermiş, milan baroş 10 metre ötende hakeme itiraz ediyor, muhtemelen de bundan dolayı kart görecek, sana ne oluyor, ne halt etmeye oraya koşuyorsun? hayır faulde seni sinirlendirecek bir hareket de yok.. yok yani anlamak imkansız. bu yetmiyor, son dakikada yine keita'ya efeleniyorsun, nedensiz yere, sırf kırmızı kart görmek için sanki.
    hakemler ofsaytlarda birkaç kez fenerbahçe aleyhine hatalıydılar. guiza için kalkan hatalı ofsayta hatalı demek haksızlık olur, zira onu canlı olarak tespit etmek imkansız. fakat ilk yarıda keita'nın çok net ofsaytta olduğu bir pozisyonu yan hakem kaçırdı, eğer o pozisyon gol olsaydı maçın tadı çok kaçardı.
    son dakikadaki pozisyonda penaltı çalınsa itiraz edemezdik zira temas var, sanırım cüneyt çakır'a inandırıcı gelmedi oradaki düşüş.
    gs galibiyeti güzel ama fener'in bu kadar zayıf hücum gücüyle şampiyonluğa ulaşmasına pek ihtimal vermiyorum.
80 entry daha
hesabın var mı? giriş yap