10 entry daha
  • adnan polat'ın yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır mottosuyla, adnan öztürk'ün ise "biz liseliyiz, galatasaray'ın tam da kalbinden geliyoruz, ayrıca peter kenyon falan filan.." diyerek katıldıkları seçimli genel kuruldur.

    liselilerde özhan canaydın'a vefa damarı kabarmazsa adnan polat'ın kazanacağı seçimdir. ki kazanması gerekir, mantık bunu söylüyor. ama gönül ayrı. bilinmeyen, adnan öztürk'ün alttan alttan yaptığı işler var. resmen konuşsam faydası yok, sussam gönül razı değil... sadece aileden birini kongrede oy verirken görmek beni sevindirecek, gerisi bombok bir derya.

    birşeyi anladım iyice, liseliler'in birliğini, bütünlüğünü, abi-kardeş ilişkilerini değil de, "mental birlikteliğini" kırmaya kimsenin gücü yetmez. istediklerini başkan yaparlar bu kulübe. görünen o ki, adnan öztürk isteniyor asıl olarak. tam da lisenin içinden çıktığı için. ama kongrede bir bölünme söz konusu, adnan polat'ın yaptıkları büyük takdirle karşılanıyor.

    o yüzden belki de galatasaray tarihinin en karışık başkanlık seçimlerinden biri olabilir.

    ayrıca, adnan polat'ın listesinde yiğit şardan'ın adını görmek beni epey mutlu etti. ve mümtaz tahincioğlu'nu görmemek de bir o kadar sevindirdi.

    umarım kazanan adnan polat olur, bunca taraftarın desteğini arkasına alan adnan polat seçimlerden galip çıkar, yapılanların semeresini bir başka isim yemez..
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap